Novi Pravilnik Za Tehnički Pregled

Novi pravilnik za tehnički pregled vozila trebao bi da stupi na snagu najkasnije za tri meseca. Kontrolori tehničkog pregleda će proći obuku čime će se otkloniti sve dileme koje su postojale tokom pregleda tehničke ispravnosti vozila. Agencija za tehnički pregled i registraciju vozila Henex odmah je reagovala na novi pravilnik i sve svoje kotrolore poslala na obuku.

Novi pravilnik za tehnički pregled

Od 5. jula 2021. godine tehničku ispravnost nije prošao veliki broj vozila. Do ove pojave došlo je zbog brojnih nedoumica. Vlasnici vozila nisu mogli izvršiti registraciju vozila zbog sitnih neispravnosti koje su bile na automobilu. Zbog druge boje presvlaka na sedištu, sitnih ogrebotina na limariji, nesipravnih prskalica za vodu vozila nisu mogla dobiti potvrdu o tehničkoj ispravnosti. Ovo je vlasnike motornih vozila dovodilo u veliki problem kao i stvaralo dodatne troškove. Kako se kompletan tehnički pregled vozila snimao kontrolori su bili zbunjeni pa su i zbog najmanjih nedostataka na vozilu udaljavali isto sa linije. Nakon negodovanja vlasnika vozila da ne mogu izvršiti tehnički pregleda pa samim tim i registrovati vozilo zbog stvari koje ne utiču na bezbednost u saobraćaju reagovala je Agencija za bezbednost saobraćaja. Novim pravilnikom za tehnički pregled biće jasno definisana procedura i proces tehničkog pregleda. Ovim pravilnikom tačno će se znati šta mora biti ispravno na vozilu kako bi ono prošlo tehničku ispravnost.

Kolika će biti cena tehničkog pregleda?

Kako će tehnički pregled vozila trajati duže neko što je bio slučaj do sada, to će svakako uticati da cena tehničkog pregleda bude veća nego u predhodnom periodu.

Da li se može izvršiti zakazivanje tehničkog pregleda?

Mnogi tehnički pregledi u Beogradu ne ispunjavaju uslove za obqavljanje delatnosti pa se stvaraju velike gužve prilikom produženja registracije vozila. Kako bi izbegli dugo čekanje i gubili dragoceno vreme agencija Henex vam nudi mogućnost da uradite zakazivanje tehničkog pregleda. U poslovnicama Henex-a na lokacijama Voždovac, Novi Beograd, Zemun Altina, Borča, Čukarica, Palilula, Kaludjerica, Surčin, Novi Beograd Blokovi i Kumodraž možete zakazati i obaviti tehnički pregled i registraciju vozila. Radno vreme agencije radnim danima je od 07. časova do 20.sati, subotom od 08. do 15. časova. Profesionalno i ljubazno osoblje stoji vam na usluzi. Registraciju vozila možete obaviti bez odlaska u MUP. Registarsku nalepnicu izdajemo za 5. minuta bez čekanja u redovima. Plaćanje registracije vozila možete obaviti putem administrativne zabrane na rate bez kamate, čekovima gradjana ili na 6. rata platnim karticama banke Intesa.

Za tehnički pregled i registraciju vozila možete nas pozvati već danas na broj telefona 011-44-33-222. Dobro došli u agenciju Henex.

O Nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nedavne objave

Follow Us

Poslednja vest

Budite u toku sa novostima Uskoro!!!