Tehnički pregled Novi Beograd Blokovi u ulici Jurija Gagarina radi svakoga dana  od 08h do 21h a subotom od 08h do 15h. Tehnički pregled Novi Beograd Blokovi nudi odloženo plaćanje na 6. i 12. rata. Registracija vozila bez čekanja u redovima, Sve završavamo za 5. minuta bez odlaska u MUP. Pored vozila obavljamo i tehnički pregled skutera.

Tehnički pregled Novi Beograd Blokovi - Cena

Cena za tehnički pregled Novi Beograd Blokovi ne treba da bude jedini faktor gde treba uraditi tehničku ispravnost vozila. Znamo da je danas finansijski momenat svakome bitan, ali tehnički pregled vozila treba poveriti pouzdanoj agenciji. Ako tehničku ispravnost vozila uradi stručno lice sa odgovarajućim i kvalitetnim uredjajima znate da imate vozilo koje učestvuje bezbedno u saobraćaju. Po novom pravilniku iz jula 2018. godine tehnički pregled vozila je rigorozniji. Ovakav pravilnik je donet samo iz jednog razoga, da bi se bezbednost učesnika u saobraćaju podigla na viši nivo. Ranijih godina veliki broj vozila nikada nije obavio tehničku ispravnost vozila. Sa novim  pravilnikom to više neće biti slučaj. Ukoliko registrujete vozilo bez tehničkog pregleda podležete krivičnoj odgovornosti i rizikujete mogućnost dobijanja zatvorske kazne.

Tehnički pregled u Blokovima

Kako da sigurno prodjem tehnički pregled?

Kako bi ste sigurno prošli tehnički pregled vaše vozilo mora imati ispravne odredjene mehnizme i elemente koji se kontrolišu. Elementi i mehanizmi na kojima se vrši tehnička ispravnost vozila su sledeći:

Kočioni sistem

Svetla i signalizacije ( farovi dugo i kratko svetlo, žmigavci, štop i poziciono svetlo)

Šofršajbna zadnja i prednja ( pukotine na njima ne mogu biti veće od 10mm)

Brisači i metlice

Nosač motora, prednji i zadnji lonac auspuha, koš ( nesme imati korozije na ovim elementima)

Pneumatici ( moraju imati propisanu dubinu šare)

Dodatna oprema( aparat za gašenje požara, sajla za vuču, prsluk i prva pomoć)

Upravljački mehanizam ( nesme ima ti prazan hod)

Ispravnost rashladnog sistema, alnaser i altenator

Proverava se da li ima curenja goriva i ulja iz vozila, kao i da li ima izduvnih gasova u kabini auta

Šta se dešava ukoliko ne prodjem tehnički pregled?

Kad vozilo nema sve što je potrebno da se prodje tehnički pregled udaljava se sa istog i dobijate mogućnost da u roku od tri dana otklonite sve nedostatke. Naš savet je da pre pregleda podjete kod svog majstora ukoliko niste sigurni u tehničku ispravnost vašeg vozila. Od dokumenata za tehnički pregled Vam je potrebna saobraćajna dozvola i lična karta. Na tehnički pregled se mora doći sa opranim vozilom. Ukoliko vozilo nije oprano nećete biti u mogućnosti da započnete tehnički pregled vozila. Tehnički pregled i registraciju vozila možete uraditi u jednoj od 10. naših poslovnica. Agencija Henex nudi mogućnost plaćanja na 6. rata čekovima gradjana bez kamate i na 12. rata putem administrativne zabrane. Kod nas nema čekanja u redovima.  Registracija vozila se obavlja bez odlaska u MUP. Sve završavamo za 30. minuta.

Novi Beograd Blokovi

Blokovima se nazivaju stambene četvrti koje se nalaze na opštini Novi Beograd. Blokovi na Novom Beogradu nemaju imena već su  obeleženi brojevima. Blok 45, 22, 75, 44 i tako nasumično bez ikakvog reda. Ovo su svojevremeno uradili urbanisti grada dok su ih gradili i tako je ostalo do dana danas. Blokove presecaju bulevari Zorana Djindjića, Milutina Milankovića, Jurija Gagarina. Blokovi se nalaze sa obe strane medjunarodnog autoputa. Izmedju blokova je smeštena palata Srbije, Beogradska Arena, tržni centri Merkator, Ušće, Delta kao i mnoga domaća i strana preduzeća.