Registracija vozila može se platiti na 6. mesečnih rata bez kamate čekovima gradjana i na 12. rata putem admnistrativne zabrane. Registracija vozila se obavlja u poslovnicama agencije Henex koje se nalaze na devet lokacija u Beogradu. Kod nas možete uraditi tehnički pregled i dobiti registarsku nalepnicu bez odlaska u MUP. Sve završavate za pet minuta bez čekanja u redovima.

Registracija vozila i produženje važenja registracije

Registracija vozila i produženje registracije vozila se mora uraditi po pravilniku o registraciji motornih i priključnih vozila. Registraciju vozila obavlja isključivo MUP. U evidenciju MUP-a se upisuju tačni podaci o vozilu, vlasniku i registatske oznake. Vozilo se registruje na ime vlasnika koji mora podneti zahtev za registraciju vozila. Zahtev mora imati kompletnu dokumetaciju kako bi se vozilo moglo registrovati. Dokumetacija podrazumeva sledeće:

Dokaz o izvršenom tehničkom pregledu koje ne može biti starije od 30. dana

Lična karta vlasnika vozila ako se radi o pravnom licu mora se dostaviti upis iz APR- a

Uplatnice kojima se potvrdjuje da je izvršena uplata svih taksi i obavezno osiguranje

Ukoliko se vozilo prvi put registruje potreban je dokaz o poreklu vozila kao i da su sve obaveze prema državi izmirene ( plaćena carina i porez)

Registracija vozila traje godinu dana. Takodje vozilo možete registrovati 30. dana pre isteka registracije. Ukoliko se vozilo ne registruje 30. dana nakon isteka registracije podaci o vozilu se brišu iz evidencije o registraciji vozila i registarske tablice se moraju oduzeti.

Registracija vozila Dokumenta za registraciju

Svaka registracija vozila zahteva odredjena dokumetna koju trebate Vi da obezbedite. Dokumenta se razlikuju za fizička i pravna lica.

Dokumenta za fizička lica

Saobraćajna dozvola od vašeg vozila,

Lična karta,

Stara polisa osiguranja

Dokumenta za vozilo koje je u lizingu za fizička lica

Izvod iz APR-a od lizing kuće koja je vlasnik vozila

Potvrda lizing kuće da odobrava registraciju vozila

Saobraćajna dozvola od vozila

Ovlašćenje na memorandum lizing kuće za overu saobraćajne dozvole

Potvrda iz banke da su uplate izvršene

Dokumenta za pravna lica

Potvrda o registraciji firme u agenciji za privredne registre ( Izvod iz APR-a)

Saobraćajna dozvola vozila

Potvrda iz banke o uplati svih taksi ( banka izdaje potvrdu koja mora biti zavedena i pečatirana time dokazujete da je uplata izvršena)

Ovlašćenje na memorandum firme pečatirano služi za overu saobraćajne dozvole

Dokumenta za vozilo koje je u lizingu za pravna lica

Izvod iz APR- firme koja je korisnik lizinga

Ovlašćenje na memorandumu firme mora biti pečatirano

Saobraćajna dozvola od vozila

Ugovor o lizingu

Potvrada lizing kuće koja je saglasna za registraciju vozila

Potvrda iz banke da su izvršene uplate

Izvod iz APR-a lizing kuće

Kako da najbrže registrujem auto?

Kako da najbrže registrujem auto je pitanje koje sebi postavljate uvek pri svakoj registraciji vozila. Mi Vam dajemo odgovor na to pitanje. Ako je vaše prebivalište Beograd potražite agenciju za registraciju vozila Henex. Na devet lokacija u gradu možete obaviti registraciju vozila i tehnički pregled kao i uplatiti sve takse za registraciju vozila. Poslovnice  Zvezdara, Novi Beograd, Voždovac, Čukarica, Borča, Zemun Altina, Kaludjerica, Kumodraž, Novi Beograd blokovi rade svakoga dana od 07 h do 21 h a subotom od 8h do 15h. Procedura traje svega 30. minuta. Ukoliko radite prenos vlasništva, prvu registraciju ili promenu podataka na saobraćajnoj dozvoli koje zahteva odlazak u MUP,  registraciju obavljamo istog dana. Kako bi ste znali kolika je cena registracija vozila 2019. možete koristiti kalkulator za registraciju vozila. Unosom podataka vašeg vozila u kalkulator dobjate tačnu cenu registracije vašeg auta. Garantujemo da će te kod nas u najkraćem roku obaviti registraciju vozila bez odlaska u MUP.

Koliko traje proces registracije vozila?

Od kada je u julu 2018. godine stupio na snagu novi pravilnik o tehničkom pregledu proces registrcije vozila je ostao isti samo je kontrola vozila strožija. Sam proces tehničkog pregleda i registracije vozila traje negde oko 30. minuta. Kako bi ste saznali sve oko čega imate nedoumiocu možete nas kontaktirati jer smo upoznati sa svim zakonima koji se tiču registracije vozila. Potrebno je da znate da svaki dodatni deo na autu koji nije fabrički ugradjen mora imati atest kako bi se vozilo registrovalo. Isto tako trebate biti upoznati da svaka opština ima različite cene  taksi koje se odnose na lokalnu saomoupravu. Kolika je taksa i njene cene po kubikaži i starosti vozila odredjuje republika Srbija.

Registracija vozila sve na jednom mestu

Agencija Henex Vam nudi mogućnost da uradite registraciju vozila na jednom mestu bez odlaska u MUP. Takodje nudimo mogućnost registracije na 6. mesečnih rata bez kamate čekovima gradjana i na 12. rata putem administrativne zabrane. Kako se ovim poslom bavimo više od deset  godina znamo da je brzina obavljanja registacije vozila veoma bitna svakom klijentu.  Kod nas nema čekanja u redovima. U najkraćem roku obavljamo sve što je potrebno, kako ne biste gubili vreme i mogli nastaviti sa vašim svakodnevnim obavezama. U prilog tome govori činjenica da svako ko je jednom bio uslužen od naše strane nikada nije otišao u neku drugu agenciju da registruje svoje vozilo. Odgovorno i profesionalno obavljamo svoj posao na zadovoljstvo sve većeg broja klijenata. Svako vaše poverenje u potpunosti opravdavamo. Često za sve naše klijente  obezbedjujemo poklone. Ukoliko još ne znate gde ćete registrovati vaše vozilo agencija Henex Vam stoji na usluzi.