Koliko Ranije Se Može Registrovati Vozilo

Koliko ranije se može registrovati vozilo pre nego što istekne registracija vozila? Ovo pitanje dobijamo svakodnevno od klijenata. Kako se agencija Henex za tehnički pregled i registraciju vozila trudi da pomogne svim klijentima u nastavku teksta daćemo odgovor na postavljeno piatnje.

Koliko ranije se može registrovati vozilo?

Automobil, motrcikl, kombi možete regoistrovati 30. dana pre isteka važeće registracije. Na primer ako registracija vozila ističe 25. decembra 2021. godine vaše vozilo možete registrovati 26. novembra 2021. godine. Podnošenjem zahteva za registraciju vozila mesec dana pre isteka važeće, neće doći do promene na registracijonoj nalepnici i obaveznoj polisi osiguranja od autoodgovornosti.

Zašto se radi registracija vozila pre isteka?

Ukoliko vlasnik vozila nije u mogućnosti da registruje vozilo nekoliko dana pre isteka iste ili se vozilo nalazi u inostranstvu kada ističe njegova registracija poželjno je obaviti registrovanje vozila do 30. dana unapred.

Koliko važi registracija vozila?

Registracija vozila traje godinu dana. Na registracionoj nalepnici je naznačen datum do kada je vozilo registrovano.

Kako se radi produženje registracije vozila?

Da bi se izvršilo produženje registracije vozila prvo se mora obaviti tehnički pregled. Ako vozilo prodje pregled tehničke ispravnosti, zaključuje se polisa obaveznog osiguranja nakon toga se plaćaju takse i naknade za registraciju vozila.

Za produženje registracije vozila morate imati ličnu kartu, staru polisu obaveznog osiguranja i saobraćajnu dozvolu.

Koliko je cena registracije vozila?

Cena registracije vozila zavisi od više faktora kao što su: snaga motora, starost vozila, zapremina motora i premijumski stepen obaveznog osiguranja.

Za teretna vozila cena registracije zavisi od njihove nosivosti.

Registracija vozila Beograd

Agencija za tehnički pregled i registraciju vozila Henex ima 10. poslovnica u Beogradu. Zemun Altina, Novi Beograd, Zvezdara, Borča, Palilula, Čukarica, Voždovac, Kumodraž, Kaludjerica, Surčin, Rakovica su lokacije gde možete obaviti tehnički pregled i registraciju vozila. Odaberite poslovnicu koja je blizu vašeg prebivališata, naše ljubazno i profesionalno osoblje će vam pomoći za sve što vam je potrebno u vezi tehničkog i registracije. Zakazivanje tehničkog pregleda i registracije se može obaviti putem telefona na broj 011-44-33-222. Registracija vozila Beograd se obavlja bez odlaska u MUP, registraciona nalepnica se izdaje za 5. minuta.

O Nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nedavne objave

Follow Us

Poslednja vest

Budite u toku sa novostima Uskoro!!!