Povoljna Registracija Vozila

Povoljna registracija vozila u agenciji Henex na dest lokacija u Beogradu. Registracija vozila na rate putem administrativne zabrane, čekovima gradjana ili platnim karticama banke Intesa. Kod nas možete registrovati vozilo bez odlaska u MUP. Izdavnje registracione nalepnice za 5. minuta. Zakažite tehnički pregled i registraciju vozila na broj telefona 011-44-33-222

Povoljna registracija vozila

Bilo da kupujete novo ili posedujete polovno vozilo cena registracije je stavka koja zanima sve. Ovaj trošak imate svake godine pa samim tim svi vode računa koliko će potrošiti novca kada treba da se registruje vozilo. Agencija Henex za tehnički pregled i registraciju vozila dugi niz godina posluje na teritoriji Beograda. Naše poslovnice se nalaze na sledećim lokacijama: Voždovac, Novi Beograd, Zemun Altina, Čukarica, Kumodraž, Palilula, Kaludjerica, Borača, Surčin, Rakovica, Zvezdara. Profesionalan odnos prema klijentima, savremene linije za tehnički pregled, mogućnost odloženog plaćanja registracije vozila na rate su razlozi da nam ukažete poverenje. Povoljna cena registracije vozila na 6. i 12. mesečnih rata bez kamate. Iskoristite ovo pogodnost koju nudimo i registrujte vaše motorno vozoilo u agenciji Henex bez odlaska u MUP i dugog čekanja u redu na šalterima. Izaberite poslovnicu Henexa koja je najbliža vašem prebivalištu i brzo obavite tehičku ispravnost vozila i registraciju.

Cena registracije vozila

Cena registracije za sva motorna vozila nije ista, ona zavisi od više faktora. U  fiksne troškove registracije vozila ulazi:

Obavezna polisa osiguranja ( Cena polise obaveznog osiguranja za putnička vozila zavisi od snage motora, za motorcikle od zapremine motora a za teretna vozila od nosivosti.)

Registraciona nalepnica

Komunalna taksa (razlikuje se od opštine do opštine a zavisi od snage i zapremine motora, godišta vozila, broja sedišta, nosivosti, tipa goriva)

Budžet Republike Srbije- porez na luksuz (odnosi se na putnička vozila i motorcikle u zavisnosti koliko je zapremina motora i godište proizvodnje. Teretna vozila su oslobodjena ove takse.)

Saobraćajna dozvola i registarske tablice ( taksa se plaća prilikom prve registracije vozila, prilikom promene vlasništva ili promene registracionog područja)

Kolika je tačna cena registracije vašeg vozila možete saznati koristeći naš SMS kalkulator registracije vozila. Popunite sva polja koja se nalaze na obrazcu i pošaljite SMS poruku na broj telefona 066-30-45-30. Za minut ćete dobiti povratnu poruku sa tačnom cenom registracije vozila u koju je uračunat premijski stepen 1. obaveznog osiguranja uz bespltno izdavanje registracione nalepnice.

O Nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nedavne objave

Follow Us

Poslednja vest

Budite u toku sa novostima Uskoro!!!