Tehnički Pregled Sa Nalepnicom

Tehnički pregled sa nalepnicom u agenciji Henex možete obaviti na deset lokacija u Beogradu. Vršimo tehničku ispravnost i registraciju vozila sa izdavanjem registracione nalepnice bez odlaska u MUP. U našim poslovnicama se može zakazati registracija vozila i tehnički pregled istog. Plaćanje registracije vozila na rate bez kamate putem čekovima gradjana, administrativnom zabranom i platnim karticama banke Intesa.

Tehnički pregled vozila sa nalepnicom

Tehnički pregled i registracija vozila se mora uraditi jednom u toku godine. Kada se vozilo registruje dobija se registraciona nalepnica. Agencija Henex u svojih deset poslovnica vam omogućava da brzo obavite tehnički pregled, registraciju vozila i dobijete registracionu nalepnicu za 5. minuta bez odlaska u MUP. Ukoliko vam treba tehnički pregled sa nalepnicom možete nas kontaktirati na broj telefona 011-44-33-222 ili doći u jednu od poslovnica agencije Henex. Voždovac, Surčin, Kaludjerica, Zemun, Novi Beograd, Čukarica, Palilula, Kumodraž, Rakovica, Borča su lokacije gde možete uraditi tehnički pregled i registraciju vozila.

Da li registracijonu nalepnicu izdaje svaki tehnički pregled vozila?

Izdavnje registrarske nalepnice može obaviti samo prvano lice koje ima ovlašćenje za vršenje tehničkog pregleda vozila izdato od strane Ministarstva unutrašnjih poslova. Agencija Henex poseduje ovalašćenje od MUP-a za vršenje tehničke ispravnosti vozila kao i registracije.

Kako izgleda registraciona nalepnica?

Registraciona nalepnica je u obliku pravouganika. Na nalepnici se nalaze osnovni podaci to jest broj registracione tablice, datum do kada važi registracija vozila i oznaka države. Registraciona nalepnica se postavlja u donjem desnom uglu sa unutrašnje strane vetrobranskog stakla. Ne posedovanjem nalepnice se pravi prekršaj i ukoliko vas zaustavi saobraćajna policija može vas isključiti iz učestvovanja u saobraćaju.

Kome se može izdati registraciona nalepnica?

Na tehničkom pregledu izdavnje registracione nalepnie se vrši pravnim i fizičkim licima. Ako niste u mogućnosti da lično obavite registraciju vozila i tehnički pregled to možete uraditi davanjem punomoćja trećem licu.

Koja su dokumenta potrebna za izdavanje registracione nalepnice?

Svako vozilo koje je registrovano u Srbiji je upisano u jedinstveni registar. Da bi se izdala registraciona nalepnica za vozilo potrebno je priložiti sledeća dokumenta:

Dokaz da je vozilo prošlo tehnčku ispravnost koje ne treba da bude starije od 30. dana.

Polisu obaveznog osiguranja vozila

Važeća lična karta vlasnika vozila

Saobraćajna dozvola

Uplatnice kojima su plaćeni svi propisani troškovi registracije vozila ( opštinska komunalna taksa, republička administrativan taksa za registraciju vozila, porez na upotrebu motornih vozila i naknada za izradu registracione nalepnice)

Agencija Henex nudi mogućnost svi klijentima da sve poslove vezane za tehnički i registraciju vozila obave na jedno mestu u najkraćem vremenskom periodu bez odlaka u MUP.

O Nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nedavne objave

Follow Us

Poslednja vest

Budite u toku sa novostima Uskoro!!!