Zakazivanje Registracije Vozila

Zakazivanje registracije vozila u agenciji Henex se može uraditi putem telefona na broj 011-44-33-222. Brzo i jednostavno zakažite registraciju vozila kada to vama odgovara. Ako je termin popunjen potrudićemo se da uskladimo vaš dolazak u agenciju u odnosu na vaše obaveze koje imate. Kod nas se može obaviti tehnički pregled i registracija vozila bez odlaska u MUP na 10. lokacija u Beogradu.

Zakazivanje registracije vozila

Registracija vozila je zakonska obaveza za vlasnike putničkih automobila, kombija, teretnih vozila i motocikala koja se mora uraditi jednom godišnje. Da bi vozilo učestvovalo u saobraćaju bezbedno i po svim propisima pored registracije treba uraditi i tehnički pregled. Mnogim vlasnicima vozila ova obaveza teško pada ne samo zbog finasiskog izdatka već i zbog vremena koje treba odvojiti kako bi se registrovalo vozilo. Kako živimo u vremenu gde se sve brzo odvija i gde je vreme novac nudimo mogućnost zakazivanja registracije vozila. Naš kol centar radi 24. sata svakoga dana u toku cele godine. Pozivom možete dobiti sve potrebne informacije za registraciju vozila i slobodne termine koje možete uklopiti u vaše obaveze. Vreme trajanja tehničkog pregleda i registracije vozila je maksimalno 45. minuta od vašeg dolaska. Bilo da radite prvu registraciju ili produženje registracije naše profesionalno i ljubazno osoblje će se pobrinuti da u što kraćem vremenskom roku obavite svoju obavezu.

Koja je prednost zakazivanja registracije vozila?

Zakazivanje registracije vozila omogućava da dobijete tačan termin kao i izbor tehničkog pregleda koji je u vašoj blizini. Kada se dogovorimo za termin budite sigurni da nećete čekati i gubiti vaše dragoceno vreme. Takodje prilikom zakazivanja registracije vozila možete dobiti cenu tehničkog pregleda i registracije. Nudimo mogućnost plaćanja na 6. i 12. rata bez kamate. Ukoliko želite da platite registraciju vozila na 6. rata to možete uraditi čekovima gradjana. Putem administrativne zabrane se može obaviti plaćanje na 12. rata. Ako imate platnu karticu banke Intesa takodje možete platiti registraciju vozila na 6. rata bez kamate. Više od 10. godina radimo tehnički pregled i registraciju vozila i poznato nam je da nijedan klijen ne želi da gubi vreme. Kod zakazivanja registracije vozila nema čekanja već se postupak obavlja u tačnom terminu koji je predvidjen za vas. Ukazano vaše poverenje cenimo i u potpunosti opravdavamo profesionalnim odnosom i kvalitetom usluge.

Kako da brzo obavim registraciju vozila?

Ovo pitanje verovatno sebi postavljate svaki put kada dodje vreme da se uradi registracija vozila. Agencija Henex za tehnički pregled i registraciju vozila na deste lokacija u Beogradu će najbrže obaviti za vas sve što je potrebno kako bi ste imali registrovano vozilo. Voždovac, Kaludjerica, Zemun Altina, Novi Beograd blokovi, Borča, Čukarica, Zvezdara, Borča, Novi Beograd, Kumodraž su mesta gde se nalaze naše poslovnice. Radno vreme poslovnica od ponedeljka do petak je od 7 do 20 časova, subotom od 8 do 15 časova. Ako je potrebno uraditi prvu registraciju, produženje registracije, prenos vlasništva ili promenu podataka u saobraćajnoj dozvoli koja zahteva odlazak u MUP registraciju vozila radimo tokom istog dana. Kada se jednom uverite koliko smo poslovni znamo da nikada više nećete sebi postaviti pitanje kako da brzo obavim registraciju vozila. Da bi ste znali kolika je tačna cena za registraciju vozila koristite naš kalkulator registracije vozila.

Dokumentacija za registraciju vozila

Da li je vozilo registruje fizičko ili pravno lice za registraciju su potrebna sledća dokumenta:

Za fizčko lice

Saobraćajna dozvola

Lična karata

Stara polisa osiguranja

Ukoliko je vozilo u lizingu a korisnik je fizičko lice potrebno je:

Ovlašćenje na memorandumu lizing kuće za overu registracije

Izvod iz APR-a od lizng kuće koja je vlasnik vozila

Potvrda da lizing kuća odobrava registraciju vozila

Uplaćene sve takse i potvrda da je obavljen tehnički pregled

Za pravna lica

Ovlašćenje na memorandumu firme mora biti pečatirano i služi za overu saobraćajne dozvole

Potvrda o registraciji firme izvod iz APR-a

Saobraćajna dozvola

Potvrda iz banke o uplati svih taksi ( potvrda se dobija od strane banke i mora biti pečatirana i zavedena čime se dokazuje da su takse ulaćene)

Potvrda o izvršenom tehničkom pregledu

Za pravna lica ako je vozilo u vlasništvu lizinga na već nabrojano treba dodati:

Ugovor o lizingu

Izvod iz APR- a lizing kuće

O Nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nedavne objave

Follow Us

Poslednja vest

Budite u toku sa novostima Uskoro!!!