Tehnički Pregled U Opštini Beograd

Tehnički pregled u opštini Beograd agencija Henex radi na 14. lokacija. Tehničku ispravnost vozila možete izvršiti svakog radnog dana u periodu od 07 do 20 časova, subotom od 08 do 15 sati. Registracija vozila se obavlja bez odlaska u MUP. Izdavanje registracione nalepnice za 5 minuta bez čekanja u redovima.

Tehnički pregled u opštini Beograd

Agencija za tehnički pregled i registraciju vozila Henex posluje na teritoriji opštine Beograd više od 10. godina. Tehničku ispravnost radimo na savremenim uredjajima marke Hofmann i Actia Muller za sva putnička i teretna vozila nosivosti do 4.000 kilograma. Zakazivanje tehničkog pregleda možete obaviti putem telefona na broj 011-44-33-222. Svim klijentima call centar je dostupan 24/7 tokom cele godine. Tehnički pregled za automobile, motorcikle i kombi vozila možete uraditi na sledećim lokacijama:

Tehnički pregled Zvezdara ulica Jovanke Radaković 33A

Tehnički pregled Voždovac ulica Stefana Prvovenčanog 28

Tehnički pregled Palilula ulica Save Kovačevića 2A

Tehnički pregled Novi Beograd ulica Jurija Gagarina BB

Tehnički pregled Kumodraž ulica Kumodraška 303

Tehnički pregled Surčin ulica Železnička 34A

Tehnički pregled Kaludjerica ulica Smederevski put b13A

Tehnički pregled Borča ulica Ivana Milutinovića 37A

Tehnički pregled Zemun ulica Dobanovački put 44

Tehnički pregled Rakovica ulica Patrijaha Dimitrija 66B

Tehnički pregled Umka ulica Dušana Ilića 5A

Tehnički pregled Čukarica ulica Endija Vorhola 5

Tehnički pregled Obrenovac ulica Cara Lazara 20

Tehnički pregled Barič ulica Obenovački put 90b

Kako imamo veliki broj poslovnica za tehnički pregled u opštini Beograd imate mogućnost da izabrete lokaciju najbližu vašem mestu stanovanja i u najkraćem roku obavite tehničku ispravnost vozila.

Tehnički pregled Beograd

Registracija motornih vozila se mora obaviti jednom godišnje. Uslov za dobijanje registracione nalepnice je tehnički ispravno vozilo. Bezbedno učestvovanje u saobraćaju na putevima u Srbiji i inostrastvu je moguće samo ukoliko je vozilo prošlo tehnički pregled. Novi propisi o tehničkom pregledu zahtevaju deteljnu kontrolu vozila koja se odnosi na upravljački i kočioni sistem, ispravost svetlosnih grupa na vozilu, dubina šare na gumama, stanje šasije, karoserije, prednjeg i zadnjeg vetrobranskog stakla. Takodje morate imati u vozilu dodatnu opremu kao što je trokut, sajla za vuču, prav pomoć, svetleći prsluk. Kako bi ste zaopčeli pregled tehničke ispravnosti, vozilo mora biti oprano i čisto. Bilo da radite prvu registraciju ili produženje registracije vozila, agencija Henex vam stoji na usluzi. Brojni zadovoljni stalni klijenti tokom svih godina poslovanja su naša najbolja preporuka i garancija kvalitetne i profesionalne usluge koju pružamo. Tehnički pregled Beograd obavite brzo i jednostavno u našim poslovnicama Henexa na više lokacija.

O Nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nedavne objave

Follow Us

Poslednja vest

Budite u toku sa novostima Uskoro!!!