Izdavanje Registracione Nalepnice

Izdavanje registracione nalepnice se radi kada se obavlja prva registracija vozila ili produženje registracije. Agencija Henex nakon završenog tehničkog pregleda i registracije izdaje registracionu nalepnicu za 5. minuta bez odlaska u MUP. Posetite jednu od 10. naših poslovnica u Beogradu i obavite brzo tehničku ispravnost vozila i registraciju.

 

Izdavanje registracione nalepnice

Za sva motorna vozila u našoj zemlji je obavezna registracija jednom godišnje. Registraciona nalepnica na vozilu je potvrda da je vaše vozilo prošlo tehnički pregled i da je izvršena registracija istog. Nalepnicu može izdati MUP ili pravno lice koje ima ovlašćenje od Ministrastva unutrašnjih poslova Srbije. Agencija Henex je dobila ovlašćenje za izdavanje registracione nalepnice. Kada vam treba registracija kombija, automobila, motrorcikla bez odlaska u MUP u našoj agenciji možete obaviti tehnički i registraciju uz izdavanje registracione nalepnice u najkraćem mogućem vremenskom roku. Naše poslovnice u Beogradu se nalaze na sledećim lokacijama: Voždovac, Čukarica, Kumodraž, Novi Beograd, Zemuna Altina, Borča, Zvezdara, Kaludjerica, Rakovica. Nudimo svim fizičkim i pravnim licima mogućnost zakazivanja tehničkog pregleda i registracije vozila u terminu koji klijentu odgovara. Na ovaj način štedite dragoceno vreme. Registraciju vozila možete platiti čekovima gradjana, administrativnom zabranom ili platnim karticama banke Intesa na 6. i 12. mesečnih rata bez kamate.

Šta je potrebno da se izda registraciona nalepnica?

Registraciona nalepnica je pravougaonog oblika i na njoj se nalazi broj registracije i datum do kada je vozilo registrovano. Nalepnica se postavlja sa unutrašnje strane u donjem desnom uglu prednje šoferšajbne. Ukoliko nalepnica nije pravilno postavljena saobraćajna policija vas može kazniti. Da bi se dobila registraciona nalepnica morate priložiti sledeća dokumenta:

Dokaz o tehničkoj ispravnosti vozila koji ne sme biti stariji od 30. dana

Polisa obaveznog osiguranja

Lična karata vlasnika vozila ( u koliko vlasnik nije prisutan registraciju vozila može obaviti lice koje poseduje ovlašćenje)

Uplatnice koje se dokaz da se platio porez na upotrebu morornih vozila, naknada troškova za izradu registracione nalepnice, plaćena republička i opštinska administrativna taksa.

Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom cool centra na broj telefona 011-44-33-222 koji je dostupan 24. časa svakoga dana u toku cele godine. Tačna cena registracije vozila se može dobiti ako koristite naš SMS kalkulator za registraciju vozila. Iskoristite sve pogodnosti koje nudi agencija Henex za tehnički pregled i registraciju vozila.

O Nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nedavne objave

Follow Us

Poslednja vest

Budite u toku sa novostima Uskoro!!!