Tehnički I Registracija Vozila

Tehnički i registracija vozila sve na jednom mestu na deset lokacija u Beogradu. Agencija Henex radi tehnički pregled i registraciju vozila kako za fizička tako i za pravna lica. Povoljna cena za tehnički pregled vozila. Sve oko registracije vozila obavljamo za 5. minuta bez odlaska u MUP.

Tehnički i registracija vozila

Tehnički i registracija vozila mora se obaviti jednom godišnje kako bi sa motornim vozilo imali pravo da učestvujete u saobraćaju. U slučaju da motorno vozilo nije tehnički ispravno bićete isključeni iz saobraćaja. Ako je došlo do isteka regisracije vozila bićete prekršajno kažnjeni u visini od nekoliko hiljada dinara. Da vam se ovo ne bi desilo izvršite registraciju i uradite tehnički na vreme. Agencija Henex vam pruža mogućnost da  sve oko tehničke ispravnosti vozila i registrovanja obavite na jednom mestu u najkraćem vremenskom roku. Izdavanje registracione nalepnice vršimo za 5. minuta bez odlaska u MUP. Naše poslovnice se nalaze na deset lokacija u Beogradu. Voždovac, Borča. Zemun, Novi Beograd, Kaludjerica, Kumodraž, Čukarica, Rakovica, Palilula, Surčin su lokacije naših poslovnica u kojima možete registrovati vozilo i uraditi tehnički pregled. Kljentima nudimo odloženo plaćanje registracije vozila na 6. mesečnih rata bez kamate, čekovima gradjana i platnim karticama banke Intesa kao i na 12. rata putem administrativne zabrane.

Kalkulator registracije vozila

Da saznate kolika je cena registracije vozila možete koristiti naš kalkulator koji se nalazi na našem saijtu. Slanjem SMS poruke koja je besplatna na broj telefona 066-30-45-30 dobićete cenu za registrovanje vašeg vozila. Poruka treba da sadrži sledeće podatke: snagu motora (kw), zapreminu motora (ccm) i godinu proizvodnje vozila. Daćemo primer kako poruka treba da izgleda. Prvo otkucajte reč HEN napravite razmak pa reč PUT, razmak 75( podatak o snazi motora), razmak 1.850(podatak o zapremini motora), razmak 2005( godina proizvodnje vozila). Za jedan minut dobićete povratnu SMS poruku u kojoj je izračunata cena registracije za vaše vozilo. U cenu je uračunata polisa obaveznog osiguranja, takse za registraciju vozila, registraciona naplepnica i provizija banke za uplatu.

Zakazivanje tehničkog i registracije vozila

Čekanje u redovima osim što stvara nervozu je i gubljenje drgocenog vremena. Kako bi ste to izbegli agencija Henex vam nudi mogućnost da obavite zakazivanje tehničkog pregleda i registracije vozila u terminu koji odgovara vašim obavezama. Zakazivanje možete obaviti pozivanjem call centra koji je dostupan 24. časa na broj telefona 011- 44-33-222.

Registracija i tehnički pregled vozila

Ako vam treba puzdana i profesionalna agencija koja vrši registraciju, tehnički pregled i osiguranje vozila u Beogradu mi smo pravi izbor za vas. Dugi niz godina nudimo ovu uslugu a dokaz našeg kvaliteta i odgovornog poslovanja su mnogobrojni zadovoljni klijenti. Ljubazno i stručno oisoblje agencije Henex spremno je u svakom trenutku da odgovori na bilo koji zahtev i pitanje klijenta. Bez obzira da li registrujete puničko, teretno vozilo ili motorcikl tu smo za vas. Radno vreme agencije Henex od ponedeljka do petka je od 07 do 20 časova. Subotom od 08 do 15 sati. Izaberitie poslovnicu koja je najbliža vašem mestu stanovanja i uverite se zašto smo najbolja agencija za registraciju i tehnički pregled vozila u Beogradu.

O Nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nedavne objave

Follow Us

Poslednja vest

Budite u toku sa novostima Uskoro!!!