Registracija Vozila Izdavanje Nalepnica

Registracija vozila, izdavanje nalepnica, tehnički pregled radimo za sva fizička i pravna lica. Agencija Henex u 10. poslovnica u Beogradu za 5. minuta vrši registraciju vozila i izadavanje nalepnica bez odlaska u MUP. Radno vreme agencije Henex za tehnički pregled i registraciju vozila je radnim danom od 7h-20h subotom od 8h-15h.

Registraciona nalepnica – Cena

Cena registracione nalepnice za putnička, teretna vozila i motorcikle je ista.
236,00 dinara se ulaćuje na broj računa 980-333-07 Zavoda za izradu novčanica sa pozivom na broj 081 218
200,00 dinara na račun 840-742221843-57 Republička administrativna taksa (RAT)

Ko izdaje registarsku nalepnicu?

Registarska nalepnica se izdaje od strane MUP-a na opštini gde se registruje vozilo. Registracionu nalepnicu takodje izdaje ovalšćeno pravno lice od strane MUP-a koje vrši tehnički pregled i registraciju vozila. Agencija Henex- registracija vozila i tehnički pregled je ovalašćena od strane Ministarstva unutrašnjih poslova da izdaje registracionu nalepnicu.

Da li agencija naplaćuje izdavanje registracione nalepnice?

Agencija Henex u svim svojim poslovnicama u Beogradu ne naplaćuje izdavnje registracione nalepnice. Ovaj vid usluge pružamo besplatno na zadovoljstvo svih naših starih i novih klijenata.

Šta je potrebno da vozilo dobije registarsku nalepnicu?

Kako bi se dobila registraciona nalepnica kada vozilo prodje tehnički pregled kod ovalašćenog pravnog lica od strane MUP-a vozilo mora:
– da bude upisano u jedisnstveni registar vozila
– potrebno je imati obaveznu polisu osiguranja koja traje dok važi registraciona nalepnica
– imati dokaz o uradjenom tehničkom pregledu vozila
– izmiriti sve troškove za registraciju vozila

Za šta služi registraciona nalepnica?

Registraciona nalepnica je dokaz da se obavila registracija vozila. Kada vas zaustavi saobraćajna policija prvo proverava da li je registraciona nalepnica važeća. Ukoliko to nije slučaj isključiće vas iz saobraćaja i napisati kaznu za vožnju neregistrovanog vozila.

Kome se može izdati registraciona nalepnica na ovlašćenom tehničkom pregledu?

Registraciona nalepnica na ovlašćenom tehničkom pregledu može biti izdata fizičkim i pravnim licima.

Ko ne može dobiti registracionu nalepnicu na ovlašćenom tehničkom pregledu?

Registraciona nalepnica se dobija u MUP-u u slučaju:
ukoliko dodje do promene vlasništva nad vozilom
kada se prvi put registruje vozilo
ako dodje do promene prebivališta vlasnika vozila pa je potrebno izdavanje saobraćajne dozvole sa novom adresom
kada se vlasništvo vozila nakon isplaćenog lizinga prevodi na fizičko ili pravno lice.

Izdavanje registracione nalepnice

Izdvanje registracione nalepnice u našim poslovnicama se obavlja za 5. minuta kada završite tehnički pregled. Ukoliko ne možete da sami odlepite staru i zalepite novu registracionu nalepnicu naše ljubazno i profesionalno osoblje će Vam pomoći u tome. Nalepnica se za putnička, dostavna i teretna vozila postavlja u donjem desnom uglu. Za motorcikle se nalepnica lepi spolja na vetrobransko staklo. Ako motockl nema vetrobransko staklo registraciona nalepnica se postavlja na ravnom delu kod uredjaja za osvetljenje. U slučaju da se registraciona nalepnica ne zalepi na vidno mesto ili se uopšte ne postavi saobraćajna dozvola se smatra ne važećom.

Registracija vozila izdavanje nalepnice

Zvezdara, Voždovac, Novi Beograd, Kaludjerica, Čukarica, Kumodraž, Palilula, Borča, Zemun Altina, NBGD blokovi su lokacije agencije Henex gde možete uraditi tehnički pregled, registracija vozila i izdavanje nalepnice. Nudimo plaćanje registracije vozila na rate bez kamate. Ukoliko želte da saznate tačnu cenu registracije vozila koristite naš kalkulator registracije. Pošaljite besplatnu poruku sa podacima vozila na broj 066-30-45-30. Za 1. minut dobićete kolika je cena registracije vozila. Tehnički pregled i registraciju vozila možete zakazat na broj 011-44-33-222.

O Nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nedavne objave

Follow Us

Poslednja vest

Budite u toku sa novostima Uskoro!!!