Cena Tehničkog Pregleda Za Automobile

Cena tehničkog pregleda za automobile biće definisana odlukom vlade Srbije. Kada će odluka stupiti na snagu još nije precizirano. Jedino što se zna jeste da će najniža cena tehničkog pregleda biti 3.070 dinara a najviša 6.020 dinara. Cena registracije vozila to jest naknada za takse, obavezno osiguranje motornog vozila, registraciona nalepnica će ostati nepromenjena. Ukoliko vam treba registracija vozila i tehnički pregled sve na jednom mestu posetite naše poslovnice u Beogradu.

Cena tehničkog pregleda za automobile

Ranijih godina tehnički pregledi su sami odredjivali cenu usluge. Cena tehničkog pregleda za automobile od 5.jula 2021 godine je skočila zbog novog pravilnika o bezbednosti saobraćaja kojim su izmenjeni odredjeni propisi. Nove linije za tehnički pregled kao i postavljanje video nadzora uslovile su skok cene tehničkog pregleda. Kako su agencije za tehnički pregled imale slobodu da same formiraju cenu usluge mnogi vlasnici motornih vozila su bili nezadovoljni. Novom odlukom vlade Srbije iz oblasti o bezbednosti saobraćaja na putevima, najmanja cena tehničkog pregleda za putničke automobile iznosiće sa PDV-om 3.070 dinara a najviša 6.020 dinara. Takodje propisane je najniža i najviša cena tehničkog pregleda za mopede, motocikle i trektore u iznosu od 2.210 do 4.120 dinara. Vlasnici teretnih i priključnih vozila plaćaće tehnički pregled od 6.020 dinara do 11.920 dinara. U slučaju kada se vrši pregled tehničke ispravnosti tertnih i priključnih vozila na poligonu cena tehničkog može biti uvećana za 2.000 dinara.

Cena tehničkog pregleda 2022

Vozilo koje nema ispravne kočnice ili upravljački sistem može biti velika opasnost za sve učesnike u saobraćaju. Iz tog razloga tehnički pregled moraju proći sva motorna vozila jednom godišnje kako bi se obavlia registracija istog. Za većinu vlasnika motornih vozila ovaj trošak predstavlja teret za kućni budžet. Kako bi planirali vaše troškove informaciju kolika je cena tehničkog pregleda 2022 i registracije vozila možete dobiti ukoliko pozovte naš call centa 011-44-33-200. Henex agencija za tehnički pregled i registraciju vozila ima 10. poslovnica na teritoriji Beograda. Izaberite najbližu poslovnicu vašoj adresi stanovanja i zakažite tehnički i registraciju vozila. Kod nas možete obaviti registraciju bez odlaska u MUP. Registracionu nalepnicu izadjemo za 5. minuta. Plaćanje registracije vozila možete obaviti na 6. rata bez kamate putem administrativne zabrane, čekovima gradjana i platnom karticom banke Intesa.

O Nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nedavne objave

Follow Us

Poslednja vest

Budite u toku sa novostima Uskoro!!!

Najpovoljnije u gradu

Na lokaciji Henex Kumodraž, Bulevar Peka Dapčevića br.73 (okretnica autobusa 25). Redovan i šestomesečni tehnički pregled za sva TAXI vozila 3500din. Gratis utvrđivanje tehničkiih karakteristika (promena boje).