Sajam Automobila Beograd 2021

Da li će se održati sajam automobila Beograd 2021. godine je još uvek pod znakom pitanja. Usled pandemije korona virusa prošle godine su odloženi svi svetski sajmovi automobila pa tako i Beogradski sajam. Auto kuće u Srbiji kao i kupci novih vozila sa velikom nadom očekuju da će biti održan medjunarodni sajam automobila Beograd 2021.

Sajam automobila Beograd 2021.

Virus Covid 19 utiče na sve segmente ekonomije pa tako i na auto industriju. Od momenta proglašenja pandemije pojedini proizvodjači automobila, teretnih vozila, motorcikala doživeli su veliki pada prodaje novih vozila. Svi oni sa nestrpljenjem očekuju otavaranje sajmova automobila u celom svetu kako bi se dogodio oporavak auto industrije. Takva slučaj je i u Srbiji gde auto kuće čekaju održavanje medjunarodnog sajma automobila u Beogradu 2021 godine. Iz razgovora sa vodećim ljudima iz auto kuća koji prodaju vozila marke Škoda, Mazda, BMW, Mercedes, Audi, Kia, Toyota, Fiat saznali smo da su oni svi spremni za održavanje sajma automobila. Posetiocima sajma će ponuditi nove modele gde će akcent biti stavljen na vozila sa električnim i hibridnim pogonom. Takodje kupce očekuje kao i svake godine sajamski popust na kupljena nova vozila. Ostaje samo pitanje da li će Korona virus i digitalno doba ukinuti tradiconalan sajam automobila i doneti nova pravila u auto industriji.

Medjunarodni Beogradski sajam automobila 2021

Medjunarodni sajam automobila u Beogradu se održava svake druge godine. Manifestaciju poseti oko 100.000 ljudi. 2021. godine se očekuje promocija velikog broja SUV automobila i vozlia na električni i hibridni pogon. Svakako da će kupce najviše zanimati novi model Fiat 500X koji će se proizvoditi u Srbiji. Izlagači će održati promociju vozila Alfa Romeo Tonale, Audi e-tron, Audi Q4 e-tron, Audi Q5, BMW serije 4, Citroen Crossover, Dacia EV, Hyundai Kona N i mnogih drugih. Lizing kuće i osiguravajuća društva ponudiće mnoge pogodnosti za kupovinu novih automobila, dostavnih i teretnih vozila. Ljubitelji dvotočkaša i brzine biće upoznati sa novim modelima motorcikala marke Aprilia, BMW, Suzuki, Kawasaki, Yamaha, Piaggio, Honda, Ducati. Delovi za auto industriju, prateća oprema za automobile biće ponudjena kupcima po povoljnim cenama. Organizovaće se radionice sa edukativnim sadržajem, nagradne igre, test vožnje i takmičarske aktivnosti. Sve navedeno je razlog da posetite Medjunarodni Beogradski sajam automobila 2021. godine.

Sajam automobila u Beogradu

Činjenica je da razvoj digitalne tehnologije utiče mnoge životne stvari. Automobilska industrija je to spoznala pa se sve više okreće takvoj platformi za promociju novih vozila. Predhodnih godina mnogi proizvodjači automobila u svetu su otkazali svoje nastupe na sajmovima automobila. Do svojih kupaca lakše i brže dolaze koristeći internet i digitalnu tehnologiju. Da li će se desiti to i u našoj zemlji kada je u pitanju sajam automobila u Beogradu pokazaće vreme. Mi se iskreno nadamo da do toga neće doći. Za većinu ljudi je kupovina auta poseban doživljaj. Udobnost vozačevog i zadnjeg sedišta, kapacitet gepeka, tvrdoća volana, pokretljivost i ubrzanje automobila se ne može osetiti virtuelnim prikazivanjem auta. Zato se nadamo da će sjaj i glamur Beogradskog sajma automobila još dugo opstati. Ono što je važno a to je da su dileri i auto kuće spremne da prikažu na sajmu 2021. godine celu flotu svojih vozila.

O Nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nedavne objave

Follow Us

Poslednja vest

Budite u toku sa novostima Uskoro!!!