Registracija vozila za vreme vanrednog stanja

Registracija vozila tokom vanrednog stanja će se obavljati skraćeno kako bi se poštovao policijski čas. Agencija Henex registraciju vozila tokom vanrednog stanja vrši na svih deset lokacija u Beogradu. U novonastaloj situaciji koju je izazvao Korona virus pridržavamo se mera zaštite za klijente i naše osoblje kako savetuju stručna lica.

Registracija vozila za vreme Korona virusa

U toku trajanja vanrednog stanja registarcija mortornih vozila je obavezna. Svi vlasnici motornih vozila kojima ističe registracija su u obavezi da istu produže. Kako se ne bi stvarale gužve na tehničkom pregledu i registraciji vozila savetujemo sve klijente da zakažu termin putem našeg telefona 011-44-33-222. Virus COVID 19 se prenosi kapljičnim putem i može se naći na bravi od vozila, volanu, menjaču kao i na kontrolnij tabli vozila. Iz tog razloga kontrolori koji vrše tehnički pregled imaju svu potrebni zaštitu kako ne bi ugrozili bezbednost klijenata kao i svoju. Prilikom dolaska na tehnički pregled i registracije motornog vozila klijentima koji nemaju zaštitu dodeliće se maska i rukavice. Na ovakav odgovoran način sprečavamo da dodje do širenja Korona virusa. Kako posedujemo ovlašćenje za izdavanje registracione nalepnice trudimo se da klijentima što pre obavimo uslugu kako se ne bi stvarale gužve i na taj način sperčili u istom trenutku veliki broj ljudi na istom mestu.

Registracija vozila u vreme vanrednog stanja za lica starija od 65. godina

Registaraciju vozila i tehnički pregled za lica starija od 65. godina tokom vanrednog stanja mogu obavti njihovi srodnici ili lica koja imaju ovalšćenje. Ovalšćenje ne mora da bude overeno kod notara. Lica koja podnose zahtev moraju priložiti svoju ličnu kartu kao i ličnu kartu vlasnika vozila koje sariji od 65. godina. Procedura kao i sva potrebna dokumentacija je ista  kao kod registracije pre uvodjenja vanrednog stanja. Veoma je važno da se prate upustva kontrolora koji vrše tehnički pregled kako ne bi dolazilo do ugrožavanja zdravlja klijenata i osoblja. U agenciji Henex propisna su pravila kojih se zaposleni pridržavaju. Odgovorno i profesionalno pristupamo poslu i poštujemo sve mere koje preporučuju stručna lica. Tehnički pregled i registracija vozila se može obaviti na svih dest lokacija u Beogradu na rate bez kamate. Voždovac, Kumodraž, Zvezdara, Čukarica, Kaludjerica, Novi Beograd, Palilula, Zemun Altina, Novi Beograd blokovi, Borča su lokacije naših poslovnica.

Prva registracija vozila tokom vanrednog stanja

U slučaju da prvi put registrujete svoje vozilo bilo ono novo ili polovno morate se obratiti Upravi za upravne poslove MUP-a Srbije elektronskim putem i pratiti njihove instrukcije. Pre slanja orginalne dokumentacije MUP-u savetujemo da sva dokumenta isfotokopirate ukoliko dodje do neke nepredvidjene situacije. Dokumeta treba poslati sa potvrdjenim uručenjem jer je ta opcija slanja najsigurnija.

Zamena saobraćajne dozvole za vreme vanrednog stanja

U slučaju da je potrebno zameniti saobraćajnu dozvolu tokom vanrednog stanja, produženje registracije možete uraditi bez zamene iste. Zamena saobraćajne dozvole će se obaviti kad prestane vanredno stanje.

Izvršite vašu zakonsku obavezu i u toku vanrednog stanja. Uradite tehnički pregled i registraciju vozila. Slušajte savete stručnajka u ovoj situaciji. Nadamo se da ćemo svi zajedno pobediti Korona virus i dočekati lepše dane.

O Nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nedavne objave

Follow Us

Poslednja vest

Budite u toku sa novostima Uskoro!!!