Cene osiguranja auta 2020

Cene osiguranja auta 2020 godine su veće ukoliko izazovete udes tokom godine dok traje stara polisa osiguranja vozila. Cene osiguranja auta 2020 godine se obračunavaju na osnovu snage motora i premijskog stepena. Za sve informacije oko obaveznog osiguranja vašeg vozila možete se informisati u agenciji Henex na deset lokacija u Beogradu.

Osiguranje auta Beograd

Koliko košta osiguranja auta u 2020

Država je propisala koje su minimalne cene obaveznog osiguranja, a osiguravajućim  kućama je dozvoljeno da same mogu formirati cene koje su iznad minimalnog propisa. Kad prvi put kupujete polisu obaveznog osiguranja za vaše vozilo dobijate 4. premijski stepen. Sa 4- tim premijskim stepenom cena osiguranja automobila 2020 je ista bez obzira da li ste kupili nov ili polovan automobil. Osnovna dva faktora koja formiraju cenu obaveznog osiguranja je snaga motora u kilovatima i premijski stepen polise osigranja. Obavezno osguranje vozila se mora imati kako bi se automobil registrovao ili se produžila njegova registracija. Polisu kupujete na tehničkom pregledu ili direktno kod osiguravajuće kuće za koju se odlučite. Razlike su male u ceni od nekoliko stotina dinara, pa je naš savet da je uzmete u proverenoj agenciji za registraciju vozila. Na ovaj način štedite sebi veliko vreme prilikom registracije vozila. Na tržištu postoji veliki broj osiguravajućih kuća a na vama je koju ćete izabrati.

 

Cena kasko osiguranja auta 2020

Bez obzira da li vaš automobili koristite u privatne ili poslovne svrhe naš savet je ukoliko ste u mogućnosti da zaključite kasko osiguranje sa nekom od osiguravajućih kuća. Na taj način svoje vozilo u potpunost štite prilikom udesa ili nastanka štete na neki drugi način. Kasko osiguranje je najpouzdanija zaštita vašeg automobila. Cena kasko osiguranja auta 2020 može imati veliki opseg. Sve u zavisnosti kakav ugovor napravite sa osiguravajućom kućom. Kasko nije obavezno već Vi odlučujete da li Vam je ono potrebno. Kada kasko obezbedite vozilo pokrivate svu moguću štetu koja može nastati na autu. Ugovor možete zaključiti na više godina ali niste obavezni na to. Jedina situacija kada ovakav vid osiguranja ne pokriva štetu je vožnja pod dejstvom alkohola i narkotika, kao i vožnja bez važeće saobraćajne dozvole. Cena kasko osiguranja zavisi od modela, vrste, vrednosti i starosti automobila. Kasko se može platiti na više mesečnih rata a pojedine osiguravajuće kuće na avansnu uplatu daju popust na kasko polisu.

Kako se mogu smanjiti troškovi osiguranja vozila?

Obavezno osiguranje auta ćete smanjiti ukoliko ne napravite saobraćajnu nezgodu dok traje stara polisa osiguranja. Takodje ukoliko uzmete vozilo čija snaga motora ima manje kw jeftinije je obavezno osiguranje. Cena polise obaveznog osiguranja je kod osiguravjućih kuća u suštini ista. Ako vaše vozilo osigurate svake godine kod iste komapanije za osiguranje za nekoliko godina ukoliko nemate udes polisa može da se umanji za 20%. Ukoliko menjate osiguravajuću kompaniju najverovatnije se vraćate na početni razred i samim tim gubite popust koji ste kvalitetnom i pažljivom vožnjom u saobraćaju godinama gradili. Kod kasko osiguranja možete dobiti popust ukoliko imate dodatnu zaštitu protiv kradje vozila. Isto tako ako osigurate samo osnovne delove vozila kasko polisa može biti veoma pristupačna. Za obavezno osiguranje vozila kao i kasko polise možete nas pozvati svakoga radnog dana i subotom. Izaberite auto osiguranje koje vama odgovara. Osigurajte sebe putnike u vašem autu kao i vaše motorno vozilo.

O Nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nedavne objave

Follow Us

Poslednja vest

Budite u toku sa novostima Uskoro!!!