Registracija Vozila Za Pravna Lica

Registracija vozila za pravna lica se može obaviti u poslovnicama agencije Henex koje se nalaze na deset lokacija u Beogradu. Registraciju vozila i tehnički pregled možete zakazati i obaviti u najkraćem vremenskom roku. Radno vreme je radnim danima od 08. do 20. časova, subotom od 08. do 15. sati.

Registracija vozila za pravna lica

U Beogradu je veliki broj automobila i kombija koji su u vlasništvu malih i velikih preduzeća. Svake godine potrebno je za ta motorna vozila obaviti tehnički pregled i registracuju. Ako ste pravno lice i u vašem vlasništvu je pikap, kombi, automobil, džip, agencija za tehnički pregled i registraciju vozila Henex nudi vam mogućnost da sve obavite na jednom mestu bez odlaska u MUP. Kompletna registracija vozila za pravna lica, brzo, efikasno i jednostavno.

Dokumentacija za registraciju vozila za pravna lica

Lična karata vlasnika firme

Saobraćajna dozvola od vozila koje se registruje

Izveštaj da je vozilo prošlo tehnički pregled

Ovlašćenje na memorandumu firme( podaci o ovlašćenom licu i vozilu, obavezno mora biti pečatirano i potpisaono od strane vlasnika firme

Izvod iz APR ( fotokopija)

Obavezna polisa osiguranja vozila

Potvrda iz banke da su plaćene sve takse za registraciju vozila

Stara polisa obaveznog osiguranja

Napomena: U slučaju da je vozilo vlasništvo lizing kuće potrebno je dostaviti:

Kopija iz APR-a od lizing kuće

Registracija vozila za firme

Zakonom o saobraćaju, registracija vozila je obavezna svake godine kako za fizička tako i za pravna lica. Postupak registracije vozila za firme kreće tehničkim pregledom vozila. Ako vozilo prodje tehničku ispravnost dobija se registracioni list. Nakon toga se vrši uplata svih propisanih taksi za registraciju vozila i kupuje se obavezna polisa osiguranja. Kada se sva dokumentacija prikupi sledi odlazak u MUP kako bi se registracija za pravna lica završila. Kako ne bi gubili vreme, agencija Henex vam omogućava da sve oko registracije vozila za firmu završite na jednom mestu. Nudimo mogućnost da uradite zakazivanje tehničkog pregleda kao i samu registraciju vozila. Velika prednost je što imamo deset poslovnica na teritoriji Beograda. Izaberite najbližu poslovnicu na lokaciji gde je sedišete vaše firme i obavite brzo registraciju auta, kombija, pikapa. Za dodatne informacije možete kontaktirati naš call centar na broj telefona 011- 44-33-222. Na rspolaganju imate naše profesionalno, stručno i ljubazno osoblje koje će vam pomoći za sve što je vezano za tehnički pregled i registraciju vozila.

O Nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nedavne objave

Follow Us

Poslednja vest

Budite u toku sa novostima Uskoro!!!