Kasko Osiguranje Vozila

Kasko osiguranje vozila je najpouzdanija i najbolja zaštita u slučaju nastanka materijalne štete na vašem vozilu. Agencija za tehnički pregled i registraciju vozila Henex saradjuje sa osiguravajućom kućom Generali i klijentima nudi povoljne uslulove kasko osiguranja.

Kasko osiguranje vozila

Zašto treba posedovati kasko osiguranje vozila? Kada kupite novi automobil sigrno želite da budete maksimalno osigurani na bilo koju situaciju koja se može dogoditi na vozilu u saobraćaju. Zato je poželjno imati kasko osiguranje naročito ako je vrednost vozila veća od 15.000 eura. Za razliku od obaveznog osiguranja vozila kasko osiguranje je dobrovoljno. Visina premije kasko osiguranja zavisi od vrednosti vozila koje osiguravate. Vaše učešće u premiji može biti minimalno 10%. Takodje kasko možete platiti na 12. rata. Ugovor o kasko osiguranju traje najmanje godinu dana, stim da možete naparaviti ugovor na duži vremenski period čime stičete odredjene povlastice. Možda vam se čini da je kasko osiguranje skupo, medjutim statistika pokazuje da je ono svakako isplativo. Sa kasko osiguranjem imaćete kompletno pokrivenu štetu na vašem vozilu koje može nastati prilikom saobraćajne nezgode bez obzira da li ste je vi izazvali. Kasko pokriva takodje štetu nastalu na vozilu udarom nekog predmeta, požara, kradje, poplave ili oštećenja od strane trećeg lica.

Koja vozila se mogu kasko osigurati?

Putnički automobil, kombi, teretno vozilo, autobus, priključno vozilo se mogu kasko osigurati.

Kakve vrste kasko osiguranja postoje?

U ponudi imate tri vrste kasko osiguranja i to:

Potpuno kasko osiguranje – pokriva svaku nastalu štetu

Delimično kasko osiguranje – pokriva štetu nastlu na staklima vozila

Dopunsko kasko osiguranje

Vozilo koje je kasko osigurano biće pokriveno od štete bez obzira da li je ona nastala na teritoriji republike Srbije ili u nekoj od zemalja Evrope.

Kada gubite prava koje vam garantuje kasko polisa osiguranja?

Ukoliko vozilom upravlja osoba bez odgovarajuće vozačke dozvole ili je napravila nezgodu pod dejstvom alakohola ili narkotika i u slučaju da je udes nastao zbog prolaska na crveno svetlo na semaforu kasko osiguranje neće pokriti štetu koja je nastala.

Kada vam treba tehnički pregled i registracija vozila kao i kasko osiguranje sve možete obaviti na jednom mestu u našoj agenciji Henex. U naših devet poslovnica u Beogradu čeka vas ljubazno i profesionalno osoblje koje će izaći u susret svim zahtevima klijenata. Registrujte vozilo kod nas bez odlaska u MUP. Sve završavamo za 5. minuta.

O Nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nedavne objave

Follow Us

Poslednja vest

Budite u toku sa novostima Uskoro!!!