Registracija Vozila U Blizini

Registracija vozila u blizini vašeg stana, kuće, preduzeća, firme. Ako je vaše prebivalište Beograd na opštini Voždovac, Palilula, Novi Beograd, Zemun Altina, Kumodraž, Kaludjerica, Zvezdara, Surčin, Borča, Kumodraž, Čukarica, poslovnice Henex za tehnički pregled i registraciju vozila se nalaze u vašoj blizini. Registracija vozila se obavlja za 5. minuta bez odlaska u MUP.

Registracija vozila u blizini

Tehnički pregled i registracija vozila je obaveza koja se mora uraditi jednom godišnje. Kako ne bi gubili dragoceno vreme najbolje je ovu obavezu obaviti na jednom mestu. Naročita je pogodnost ako se tehnički i registracija vozila nalaze u blizini vašeg stanovanja. Agencija Heneks posluje na 9. lokacija u Beogradu. Registracija vozila na opštinama Voždovac se može uraditi u ulici Stefana Prvovenčanog 28, Zemun Dobanovački put 44, Kumodraž Kumodraška 303, Kaludjerica Smederevski put 13A, Novi Beograd Jurija Gagarina bb, Surčin Želežnička 34a, Zvezdara Jovanke Radaković 33/A, Palilula Save Kovačevića 2/A, Borča Ivana Milutinovića 37 A. Radno vreme poslovnica agencije Heneks je ponedeljak-petak od 07. sati do 20.časova, subotom od 08. časova do 15. sati. Registraciju vozila možete platiti na 6 rata platnom karticom banke Intesa ili na 12. rata putem administrativne zabrane kao i čekovima gradjana na 6. rata bez kamate. Pomoću SMS kalkulatora možete saznati kolika je cena registracije vozila. Pošaljite poruku sa svim potrebnim podacima na broj 066-30-45-30 i ubrzo ćete dobiti odgovor koliko košta registracija vašeg vozila.

Zakazivanje registracije vozila

Zakazivanje registracije vozila je najbolji način da uštedite i planirate vaše vreme. Iz tog razloga agencija Henex omogućila je fizičkim i pravnim licima zakazivanje termina za tehnički pregled i registraciju vozila. Dovoljno je da pozovete naš call centar na broj telefona 011-44-33-222 koji je dostupan 24. časa sedam dana u nedelji. Izaberite termin koji vam odgovara kako biste obavili svoju obavezu. Naše ljubazno osoblje pružiće vam sve potrebne informacije. Registracija vozila i tehnički pregled sve na jednom mestu bez odlaska u MUP. Izdavanje registracione nalepnice na licu mesta odmah nakon završenog tehničkog pregleda. Dobro došli u agenciju Henex već danas. Uverite se kako profesionalno i odgovorno obavljamo posao.

O Nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nedavne objave

Follow Us

Poslednja vest

Budite u toku sa novostima Uskoro!!!