Registracija Vozila Putem Administrativne Zabrane

Registracija vozila putem administrativne zabrane se može obaviti u agenciji Henex čije se poslovnice nalaze na dest lokacija u Beogradu. Radno vreme agencije Henex je radnim danima od 07-20 sati, subotom od 08-15 časova. Registracija vozila i tehnički pregled sve na jednom mestu bez odlaska u MUP. Izdavnje registracione nalepnice za 5. minuta. Zakažite termin za tehnički pregled i registraciju vozila na broj telefona 011-44-33-222.

Registracija vozila putem administrativne zabrane

Registracija vozila i tehnički pregled je obaveza za sve vlasnike motornih vozila koja se mora obavit jednom godišnje. Kako je ova stavka mnogima opterećenje za kućni budžet, agencija Henex nudi mogućnost da se registracija vozila plati putem administrativne zabrane. Na 12. jednakih rata obavite plaćanje registracije vozila za vašeg ljubimca. Ova pogodnost plaćanje registracije vozila na rate putem administrativne zabrane neće opteretiti vaš budžet. Registracija vozila na rate administrativnom zabranom je namenjena svim zaposlenima i penzionerima. Bilo da radite u privatnom ili društvenom sektoru iskoristiote mogućnost registracije vozila putem administrativne zabrane u agenciji Henex. Registraciju vozila vršimo na sledećim lokacijama u Beogradu: Voždovac, Palilula, Borača, Zemun Altina, Kumodraž, Kaludjerica, Novi Beograd, Zvezdara, Surčin, Čukarica i Rakovica.

Procedura za plaćanje registracije vozila putem administrativane zabrane

Ukoliko ste u radnom odnosu u državnom ili privatnom preduzeću kontaktirjate jednu od naših poslovnica za tehnički pregled i registraciju vozila. Naši zaposleni će vam putem mejla poslati obrazac za administrativnu zabranu koji morate popuniti i overiti u firmi. Sa popunjenom i overenom administrativnom zabranom koja mora biti u dva primerka dolazite u našu poslovnicu. Na licu mesta se potpisuje formular i menica i ostavlja se lična karta, saobraćajna dozvola i stara polisa obaveznog osiguranja auta. U najkraćem vremenskom roku registracija vozila se završava bez vašeg odlaska u MUP.

Ako ste penzioner bez obzira na vaše godine starosti da bi obavili registraciju vozila putem administrativne zabrane morate doći u našu poslovnicu i preuzeti obrazac. Formular nosite u PIO fond gde se popunjavaju potrebni podaci i isti se overava. Dalja procedura je ista kao što je navedeno za lica koja su zaposlena.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije ili imate neku nedoumicu kontaktirajte call centar agencije Henex. Ljubazno osoblje odgovoriće na sva vaša pitanja.

O Nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nedavne objave

Follow Us

Poslednja vest

Budite u toku sa novostima Uskoro!!!