Registracija Vozila Dokumenta

Registracija vozila dokumenta koja su potrebna za registrovanje automobila, kombi vozila, motorcikala. Ovo je jedno od najčešćih pitanja koje svakodnevno dobijamo od velikog broja klijenata. U nastavku teksta navešćemo koja je dokumetacija potrebna kako bi ste obavili registrovanje vozila. Agencija Henex za registraciju vozila i tehnički pregled na 11. lokacija za grad Beograd szoji vam na usluzi.

Registracija vozila dokumenta

Svake godine se mora uraditi tehnički pregled i registracija da bi vozilo moglo učestvovati u saobraćaju kako na putevima u Srbiji tako i u inistranstvu. Zahtev za prvu registraciju kao i zahtev za produženje registracije podnosi vlasnik vozila. Ukoliko vlasnik nije u mogućnosti da obavi registrovanje vozila, zahtev podnosi lice koje ima ovlašćenje vlasnika, overeno kod notara.

Registracija vozila dokumenta: Prvi korak je zahtev za registraciju vozila koja sadrži sve potrebne podatake iz kataloga za vozilo ili od strane proizvodjača. Tačne podatke overava agencija za tehnički pregled vozila koja mora imati ovlašćenje od strane MUP-a.

Dokumeneta za registraciju vozila za fizička lica

Pored zahteva za registraciju prilažu se sledeća dokumenta ako je vlasnik vozila fizičko lice:

Lična karta

Saobraćajna dozvola

List da je uradjen tehnički pregled vozila

Obavezna polisa osiguranja od auto odgovornosti

Uplaćene opštinske i republičke takse</p

Dokumenta za registraciju vozila za pravna lica

Lična karta

Saobraćajna dozvola

List da je uradjen tehnički pregled vozila

Obavezna polisa osiguranja od auto odgovornosti

Uplaćene opštinske i republičke takse ( takse za pravna lica se uplaćuju na šalteru banke, nakon čega se dobija overena potvrda od strane banke da su uplate prošle)

Kopija APR obrasca od firme ili preduzeća

Ovlašćenje za registraciju vozila od strane firme ili preduzeća ( mora biti napisano na memorandumu, overeno pečatom i potpisano)

Registracija vozila i tehnički pregled Beograd

Agencija Henex pruža uslugu registracija vozila i tehnički pregled brzo, kvalitetno i profesionalno na teritoriji Beograda na 11. lokacija. Dugogodišnjim poslovanjem stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata koji nas prporučuju prijateljima i rodbini što je pokazatelj da smo uspešni u poslu koji obavljamo. Dodjite u našu poslovnicu koja je u blizin vašeg mesta stanovanja i završte sve oko tehničkog pregleda i registracije bez odlaska u MUP. Nakon završene procedure registracionu nalepnicu izdajemo za 5. minuta.

O Nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nedavne objave

Follow Us

Poslednja vest

Budite u toku sa novostima Uskoro!!!