Registrovanje Vozila

tehnicki-pregled22

Registrovanje vozila u Beogradu na 15. lokacija. Izdavnje registracione nalepnice za 5. minuta bez odlaska u MUP. Agencija Henex za tehnički pregled i registraciju vozila radi svakog radnog dana od 7 do 20 časova, subotom od 8 do 14 sati. Registrujte motorno vozilo na 6 i 12 rata bez kamate, čekovima gradjana, putem administrativne za brane ili platnim karticama banke Intesa.

Registrovanje vozila

Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima u Srbiji predvidja da se za motorno vozilo izda registarske tablice, saobraćajna dozvola i registraciona nalepnica. Automobil, kombi, motorcikl, kamion i priključna vozila ne mogu da učestvuju u saobraćaju ako je istekao rok važenja registraske nalepnice. Ukoliko se nakon isteka registracije krećete po putevima možete biti novačano kažnjeni od strane prekršajnog suda. Kada van treba registrovanje vozila na teritoriji grada Beograda možete posetiti neku od naših poslovnica. Obrenovac, Čukarica, Palilula, Zvezdara, Voždovac, Novi Beograd, Rakovica, Borča, Zemun Altina, Mali Mokri Lug, Kaludjerica su neke od lokacije gde se nalaze naše poslovnice. Preko 10. godina radimo tehnički pregled i registraciju vozila za pravna i fizička lica. Izaberite poslovnicu kaja se nalazi u blizini vašeg mesta stanovanja i obavite sve vezano za registrovanje vozila i njegovu tehničku ispravnost. Nakon završenog tehničkog kod nas možete uplatiti sve potrebne takse i dobiti registracionu nalepnicu. Posetite nas i uverite se zašto smo jedna od najboljih agencija u Beogradu.

Tehnički pregled i registracija vozila Beograd

Svako motorno vozilo mora obaviti tehnički i registraciju vozila kako bi moglo da učestvuje u saobraćaju. Ova obaveza se radi jednom godišnje. Ako radite produženje registracije ili se radi prva registracija vozila možete nas konatktirati. Kako bi uštedeli vreme i bespotrebno čekali u redovima na šalterima banke i saobraćajne policije kod nas se na jednom mestu može obaviti tehnički pregled i registracija vozila. Takodje nudimo uslugu zakazivanje registracije vozila i tehničkog pregleda. Potrebno je da dodjete u našu poslovnicu sa čistim vozilom, poneste saobraćajnu dozvolu, ličnu karatu i staru polisu osiguranja od autoodgovornosti, sve ostalo prepustite nama. Ljubazno i profesionalno osoblje pomoćiće vam da u što kraćem vremenskom periodu obavite celokupan posao. Da se informišete kolika je cena registracije vozila po kubikaži, možete koristiti naš SMS kalkulator za registraciju vozila. Za sve dodatne informacije pozovite nas na broj telefona 011-44-33-222.

O Nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nedavne objave

Follow Us

Poslednja vest

Budite u toku sa novostima Uskoro!!!