Produženje Registracije Bez Odlaska U MUP

henex 2

Produženje registracije bez odlaska u MUP je usluga koju možete dobiti u našoj agenciji Henex. Registracija vozila i tehnički pregled sve na jednom mestu. Povoljna cena za tehnički pregled kao i registrovanje vozila na 6. i 12. rata bez kamate. Izdavanje registracione nalepnice vršimo za 5. minuta nakon završenog pregleda i uplate taksi za registraciju.

Produženje registracije bez odlaska u MUP

Poslednjih godina omogućeno je da se uradi produženje registracije bez odlaska u MUP. Ovo predstavlja uštedu vremena za sve vlasnike motornih vozila bilo da su u pitanju fizička ili pravna lica. Produženje registrovanja vozila bez odlaska u MUP može da obavi tehnički pregled koji ima ovalašćenje od strane Ministarstva Unutrašnjih Poslova Republike Srbije.

Agencija Henex poseduje potrebno ovlašćenje. Kod nas uslugu produženje registracije vašeg vozila možete obaviti na 11. lokacija u Beogradu. Kako bi se izdala registraciona nalepnica morate imati ličnu kartu, saobraćajnu dozvolu, potvrdu da je obavljen tehnički pregled, polisu osnovnog osiguranja od autoodgovornosti i uplaćene sve takse za registraciju vozila. Nakon upisa u jedinstven registar vozila koje se nalazi u MUP-u može se izdati registraciona nalpnica.

Produženje registracije vozila je moguće uraditi 30. dana pre isteka iste. Za prvu registraciju vozila kada dobijate nove registraske tablice i saobraćajnu dozvolu morate lično otići u MUP.

Registracija vozila Beograd

Ne želite da gubite vaše dragoceno vreme? Zakazivanje tehničkog pregleda i registracije vozila možete obaviti u našoj agenciji Henex. Izaberite jednu od 11. naših poslovnica koje se nalaze u Beogradu. Lokacije gde poslujemo su: Voždovac, Novi Beograd, Kumodraž, Palilula, Zvezdara, Borača, Čukarica, Zemun Altina, Kaludjerica, Obrenovac, Mladenovac. Bez čekanja obavite sve što je potrebno za tehnički pregled i registraciju vašeg auta, kombi vozila ili motorcikla. Poštujemo sve zakonske propise, vama obezbedjujemo najbolju moguću uslugu. Ljubazno i profesionalno osoblje učiniće sve da vam olakša registraciju vozila. Veliki broj zadovoljnih klijenata su pokazatelj da posao obavljamo na najbolji mogući način. Ukazano poverenje u potpunosti opravdavamo.

Registracija vozila Beograd i tehnički pregled sve na jednom mestu. Izaberite poslovnicu koja je u blizini vašeg mesta stanovanja i posetite nas. Ako još niste odlučili gde ćete uraditi produženje registracije vozila, stojimo vam na usluzi.

O Nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nedavne objave

Follow Us

Poslednja vest

Budite u toku sa novostima Uskoro!!!