Produženje Registracije Vozila

Produženje registracije vozila se mora obaviti svake godine po isteku registracione nalepnice. Produženje registracije vozila za fizička i pravna lica se obavlja na tehničkom pregledu koji poseduje ovlašćenje od Ministarstva unutrašnjih poslova ili u samom MUP-u. Agencija Henex u svojim poslovnicama na 11. lokacija u Beogradu vrši tehnički pregled, produženje registracije i izdavanje registracione nalepnice.

Produženje registracije vozila

Kako bi se registracija produžila neophodno je da prvo obavite tehički pregled. Od dokumenata potrebno je imati ličnu kartu, saobraćajnu dozvolu, staru polisu obaveznog osiguranja. Ako se vozilo ne vodi na vas biće vam potrebno ovlašćenje overeno kod notara da možete izvršiti produženje registracije vozila. Takodje treba uplatit novu polisu obaveznog osiguranja kao i sve propisane republičke, opštinske i administrativne takse. Navedena procedura se odnosi za produženje registracije za fizička lica. Za produžetak registracije vozila za pravna lica uz ostalu dokumentaciju mora se priložiti i dva primerka blanko memoranduma od firme ili preduzeća na koje se vozilo vodi. Kada sve obavite sledi odlazak u MUP kako bi se zvršilo produženje registracije. Da ne bi gubili svoje dragoceno vreme produženje registracije bez odlaska u MUP možete obaviti u poslovnicama agencije Henex. U najkraćem mogućem roku radimo tehnički pregled vozila, popunjavmo potrebnu dokumetaciju i vršimo uplatu svih taksi. Ceo postupak oko produženja registracije i izdavanja nove registracione nalepnice traje svega 10. minuta.

Zašto je produženje registracije obavezno?

Prva registracija vozila kao i njeno produženje koje se obavlja svake godine je obaveza svakog vlasnika automobila, kombija, kamiona, motorcikla, autobusa. Bezbednost saobraćaja na putevima u Srbiji je prioritet pa je iz tog razloga svake godine obavezna provera tehničke ispravnosti vozila i njegova registracija. Možda je cena registracije vozila 2021. godine kao i predhodnih godina visoka kao i sama učestalost registracije ali bezbednost na putevima i bezbedno učestvovanje u saobraćaju nema cenu.

Gde se obavlja produženje registracije?

Produženje registracije se obavlja isključivo na teritoriji opštine u kojoj prebivalište ima vlasnik vozila. Naša agencija za tehnički pregled i registraciju vozila Henex ima svoje poslovnice na lokacijama: Voždovac, Zvezdara, Novi Beograd, Kumodraž, Zemun Altina, Surčin, Čukarica, Palilula, Novi Beograd blokovi, Kaludjerica, Borča. Kada vam je potrebno produženje registracije termin za tehnički pregled možete zakazati putem telefona 011-44-33-222 ili preuzimanjem aplikacije na sajitu REGISTRUJAUTO.RS.

O Nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nedavne objave

Follow Us

Poslednja vest

Budite u toku sa novostima Uskoro!!!