Povećana Cena Registracije Vozila

baric henex

Povećana cena registracije vozila! Ova vest ne treba da nas čudi jer se infalacija dešava u čitavom svetu. Srećom takse i tehnički pregled vozila neće poskupeti, već samo osnovna polisa obaveznog auto osiguranja. Kako bi saznali koliko je skuplja registracija automobila, kombi vozila, motorcikla pročitajte tekst.

Povećana cena registracije vozila

Osiguravajuće kuće Grawe, Dunav, Delta Generali, D.D.O.R. Novi Sad i druge povećale su cene polise osiguranja od autoodgovornosti u proseku za 20 odsto. Samim tim povećana je cena registracije od 5. avgusta 2022. godine. Uzmimo za primer ako je osnovna polisa auto odgovornosti iznosila 10.000 dinara nova cena je 12.000 dinara a kod nekih osiguravajućih kuća cena polise je nešto veća. Što znači da će ukupna cena registrovanja vozila biti uvećana za 2.000 dinara. Cena za tehnički pregled vozila ostaje nepromenjena. Poslednji put cena polise osnovnog osiguranja promenjena je 2014. godine u julu mesecu. Razlog ovog poskupljenja uslovila je infalacija na svetkom nivou, što je za posledicu imalo povećanje cene rezervnih delova, radnog sata u auto servisima, usluga transporata kao i procene štete na vozilu. Kada se sve uzme u obzir prvi put možemo reći da je ovo poskupljenje opravdano.

Na linku možete pogledat koliko košta Registracija vozila po kubikaži 2022

Registracija vozila i tehnički pregled

Agencija Henex za registraciju vozila i tehnički pregled posluje na 11. lokacija u Beogradu. Poslovnice se nalaze na Voždovcu, Rakovica, Palilula, Novi Beograd, Kumodraž, Zvezdara, Zemun Altina, Obrenovac, Kaludjerica, Obrenovac. Kod nas možete zakazati tehnički pregled i registraciju vozila kako bi izbegli čekanje. Sve informacije možete dobiti pozivom na broj telefona 011-44-33-222. Izdavanje registarske nalaepnice radimo za 5. minuta bez odlaska u MUP. Registraciju vozila možete platiti čekovima gradajana i putem administartivne zabrane na 12. rata bez kamate i platnim karticama banke Inteza na 6. rata. Savetujemo da obavezno operete vaše vozilo kako bi mogli započeti pregled tehničke ispravnosti vozila. Takodje ukoliko sumnjate da sa vašim automobilom nešto nije uredu, proverite njegovu ispravnost kod automehaničara kako ne bi bili vraćeni sa linije tehničkog pregleda. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati. Ako želite da saznate kolika je cena registarcije vozila koristite naš SMS kalkulator. Na početnoj stranici sajta imate uputsvo kako se koristi kalkulator registracije vozila.

O Nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nedavne objave

Follow Us

Poslednja vest

Budite u toku sa novostima Uskoro!!!