Tehnički Pregled Vozila U Blizini

Tehnički pregled vozila u blizini vašeg prebivališta. Ukoliko živite na opštini Zvezdara, Palilula, Voždovac, Kumodraž, Čukarica, Surčin, Zemuzn Altina, Borča, Kaludjerica, Novi Beograd poslovnice agencije Henex za registraciju vozila i tehnički pregled se nalaze blizu vas. Zakažite tehnički pregled i obavite registraciju vozila bez odlaska u MUP.

Tehnički pregled vozila u blizini

Registracija vozila i tehnički pregled je obaveza koju svaki vlasnik motronog vozila mora uraditi jednom u toku godine. Pogodnost za sve vlasnike automobila, motorcikla, kombija je da se registracija i tehnički pregled vozila nalaze u blizini prebivališta. U našoj agenciji Henex sve poslove oko tehničkog pregleda i registracije vozila možete obaviti na jednom mestu na 9. lokacija u Beogradu.

Tehnički pregled Voždovac se nalazi u ulici Stefan Prvovenčani 28.

Tehnički pregled Novi Beograd ulica Jurija Gagarina BB.

Tehnički pregled Kumodraž ulica Kumodraška 303.

Tehnički pregled Surčin ulica Železnička 34A.

Tehnički pregled Zemun ulica Dobanovački put 44.

Tehnički pregled Palilula ulica Save Kovačevića 2A.

Tehnički pregled Kaludjerica ulica Smederevski put 13A.

Tehnički pregled Borča ulica Ivana Milutinovića 37A.

Tehnički pregled Zvezdara ulica Jovanke Radaković 33A.

Tehnički pregled vozila i registraciju možete obaviti ponedeljak – petak od 07. do 20. časova i subotom od 08. do 15. časova.

Zakazivanje tehničkog pregleda

Najbolji način da uštedite vaše vreme i ne čekate u redu je zakazivanje tehničkog pregleda. Svim fizički i pravnim licima pružamo mogućnost zakazivanja tehničkog pregleda i registracije vozila. Pozovite naš call centar na broj 011-44-33-222 koji vam je na usluzi 24. sata dnevno tokom cele godine. Od našeg ljubaznog osoblja dobićete sve informacije koje su vam potrebne da bi izvršili tehnički pregled vozila. U mogućnosti ste da izaberete termin koji vama odgovara. Nakon završenog tehničkog pregleda, registraciju vozila obavljamo za 5. minuta bez odlaska u MUP i registracionu nalepnicu dobijate odmah. Registraciju možete platiti na 6. ili 12. mesečnih rata putem administrativne zabrane, čekovima gradjana ili platnom karticom banke Intesa. Iskoristite sve pogodnosti koje vam nudi naša agencija Henex.

Napomena: Da bi se započeo tenički pregled vaše motorno vozilo mora biti oprano spolja i čisto unutra. Zbog poštrene kontrole tehničkog pregleda savetujemo da pre dolaska na liniju za tehnički pregled otklonite kod vašeg automehaničara sve nedostatke na vašem vozilu. Pregledajte kompletnu svetlosnu signalizaciju, kočioni i upravljački sistem, proverite da li imate potrebnu dodatnu opremu kao i stanje karoserije i stakala na vozilu.

O Nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nedavne objave

Follow Us

Poslednja vest

Budite u toku sa novostima Uskoro!!!