Izgradnja Objekta Za Tehnički Pregled

Izgradnja objekta za tehnički pregled se mora uraditi po zakonskim propisima u roku. Izgradnja objekta za tehnički pregled rade zidari, armirači, stolari vodoinstalateri, moleri, keramičari I profesionalni električar. Svi ovi profesionalni majstori učestvuju na odredjeni način u bezbednosti vašeg vozila na putevima u Srbiji I inostranstvu.

Bezbednost  zgrada za tehnički pregled

Svi objekat tehničkog pregleda doživljavaju kao mesto gde se vrši pregled ispravnosti vozila. Niko se verovatno nikada nije zapitao kako je izgradjen objekat za tehnički pregled. Da bi vaše vozilo prošlo kontrolu bitna je sama bezbednost objekta. Na nju utiče izvodjenje radova u toku same izgradnje. Uvek treba poštovati one agencije koje posebnu pažnju obraćaju na samo zidanje objekta I njegovu celokupnu izgradnju. Svaki majstor da svoj maksimum kako bi na kraju objekat bio funkcionalan I bezbedan. Da ne umanjimo značaj ostalih zanata ali sigurno najbitniji deo svakog objekta su njegove električne instalacije. Posebno za objekte tehničkog pregleda gde zbog osetljivih mašina mora biti uradjeno pravilno uvodjenje struje. Svi električni vodovi moraju imati odgovarajući presek kablova kako bi na mašinama napon struje bio stabilan. Stabilan napon struje omogućava mašinama da ispravno očitavju parametere sa vozlia dok se vrši tehnički pregled. Uvodjenje struje mora uraditi odgovorni i profesionalni električar u Beogradu.

Tehnicki pregled

Održavanje objekta tehničkog pregleda Henex se obavlja dva puta godišnje u svim poslovnicama na deset lokacija u gradu Beogradu. Tad se proverava stanje vodovodnih instalacija snimanjem specijalnim kamerama. Na taj nači se dobija uvid da li su vodovodne cevi oštećene ili negde dolazi do curenja vode. Takodje se vrši pregled svih ventila za vodu I prventivno čišćenje odvodnih cevi kanalizacije. Električari proveravaju stanje električnih vodova kao I napon struje. Vrše proveru table sa osiguračima I proveru svih električnih uredjaja na tehničkom pregledu I kancelarijama. Redovno se servisiraju I baždare mašine na kojima se vrši pregled tehničke ispravnosti vozila. Samo ovakvim održavanjem možemo svoji klijentima garantovati bezbednost I pravilnu proveru njihovih vozila. Kako se profesionalno ponašamo u svom poslu prilikom pružanja usluga tako isto vodimo računa o svakom segmentu posla koje može imati uticaj na naše poslovanje. Ukoliko do sada niste koristili naše usluge vreme je da se uverite u našu profesionalnost u ovom poslu.

Tehnički pregled

Uvodjenjem novih pravila za tehnički pregled u julu mesecu 2018. godine pooštrena je kontrola tehničke ispravnosti vozila. I svi vlsanici vozila su bili u strahu da li će njihovo vozilo uspešno proći kontrolu. Ovaj pravilnik je donešen kako bi se povećala bezbednost vozila koja učestvuju u saobraćaju. U suštini tehnički pregled vozila se nije mnogo promenio samo je počela provera pojedinih elemenata na vozilu koja se do tada nisu kontrolisala. Inače vreme trajanja tehničke ispravnosti vozila sad traje negde oko 30. minuta. I nakon njegovog  završetka vozilo se registruje za 5 minuta bez odlaska u MUP. Svu ovu proceduru možete uraditi u agenciji za registraciju vozila I tehnički pregled Henex. Usluge pružamo na 10. lokacija koje se nalaze u Beogradu. Kod nas imate mogućnost plaćanja na rate I to na 6. rata čekovima gradjana bez kamate I putem administrativne zabrane na 12 . rata.

O Nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nedavne objave

Follow Us

Poslednja vest

Budite u toku sa novostima Uskoro!!!

Najpovoljnije u gradu

Na lokaciji Henex Kumodraž, Bulevar Peka Dapčevića br.73 (okretnica autobusa 25). Redovan i šestomesečni tehnički pregled za sva TAXI vozila 3500din. Gratis utvrđivanje tehničkiih karakteristika (promena boje).