Registracija Vozila Na Rate

Agencija Henex nudi mogućnost da se obavi registracija vozila na rate. Registraciju vozila možete platiti na 12. mesečnih rata putem administrativne zabrane ili na 6. mesečnih rata bez kamate čekovima gradjana. Osim registracije vozila kod nas možete obaviti i tehnički pregled kao i prenos vlasništva vozila. Registarsku nalepnicu izdajemo bez odlaska u MUP.

Registracija vozila na rate

Trošak za registraciju mnogim vlasnicima motornih vozila predstavlja opterećenje za kućni budžet. Iz tog razloga našim klijentima smo omogućili plaćanje registracije vozila na rate. Kompletnu registraciju možete platiti na 6. rata čekovima gradjana bilo koje banke. Na plaćanje čekovima se ne zaračunava kamata. Ako plaćate putem administrativne zabarne to možete uraditi na 12. rata. Još jedna opcija koju nidimo za plaćanje registracije vozila je platnim karticama banke Intesa na 6. rata bez kamate. Tačna cena registracije vozila se može dobiti ukoliko koristite SMS kalkulator za registraciju vozila. Slanjem poruke na broj 066-30-45-30 i popunjavanjem polja dobićete informaciju koliko iznosi cena registracije vašeg vozila. Slanje poruke je besplatno. U slučaju da nema promene podataka o vlasniku vozila ili na samom vozilu nakon završenog tehničkog pregleda ispravnosti motornog vozila dobijate registracionu nalepnicu bez odlaska u MUP. Time je proces registracije vozila završen i možete nastaviti sa svojim obavezama.

Gde se može obaviti registracija vozila na rate?

Agencija za registraciju vozila i tehnički pregled Henex svim klijentima nudi mogućnost da na devet lokacija u Beogradu provere tehničku ispravnost vozila kao i registraciju istog. Voždovac, Novi Beograd, Zvezdara, Novi Beograd blokovi, Zemun Altina, Čukarica, Kumodraž, Kaludjerica, Pailula i Borča su lokacije na kojima se nalaze naše poslovnice.  Registracija vozila na rate, bez odlaska u MUP su razlog da nam ukažete poverenje.

Dokumenta za registraciju vozila

Da bi se uradila registracija za fizička lica potrebna su sledeća dokumenta:

Lična karta

Saobraćajna dozvola

Predhodna polisa obaveznog osiguranja

Za registraciju motornih vozila za pravna lica potrebno je priložiti sledeća dokumenta:

Rešenje od firme iz APR-a

Potvrda od banke o uplaćenim taksama za registraciju

Memorandum firme u dva primerka, overen pečatom i potpisan od strane odgovornog lica.

Zakazivanje tehničkog pregleda i registracije možete uraditi putem telefona 011- 44-33-222. Profesionalno i ljubazno osoblje potrudiće se da u najkraćem vremenskom roku obavite tehnički pregled kao i registraciju vozila.

O Nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nedavne objave

Follow Us

Poslednja vest

Budite u toku sa novostima Uskoro!!!