Promena Pravilnika Za Tehnički Pregled Vozila

tehnickiprelgedhenex22

Promena pravilnika za tehnički pregled vozila su stupile na snagu 4. juna 2022. godine. Izmena pravilnika se odnosi na dve stavke. Ukoliko je vozilo tehnički neispravno, nedostaci se mogu otkloniti za sedam radnih dana kao i manje gužve i čekanje na proveru tehničke ispravnosti vozila.

Promena pravilnika za tehnički pregled vozila

Tehnički pregled i registracija vozila se mora obaviti jednom godišnje. Sa strožijim pravilnikom pregled tehničke ispravnosti vozila je trajlo oko 50. minuta. Iz tog razloga su se stvarale velike gužve pa se na registraciju vozila dugo čekalo. Početkom meseca juna agencijama koje obavljaju tehnički pregled vozila, novim pravilnikom je omogućeno da u isto vreme tehnički mogu da obave za dva vozila. Takodje je i izmenom pravilnika produžen rok sa tri na sedam dana da se otklone svi nedostaci na vozilu zbog čega isto ne može proći tehnički pregled. Tehnički pregledi sada moraju da povećaju broj kontrolora kako bi se ceo postupak oko pregleda vozila i registracije ubrzao. Ove izmene pravilnika donose vlasnicima tehničkih pregleda pogodnosti jer se više vozila može pregledati u toku jednog dana, ne moraju se graditi novi objekti čime se smanjuju troškovi poslovanja. Zbog svega navedenog očekuje se da cena tehničkog pregleda vozila bude umanjena.

Tehnički pregled vozila Beograd

Agencija Henex za tehnički pregled i registraciju vozila u Beogradu posluje duže od jedne decenije. Poslovnice naše agencije se nalaze na 11. lokacija. Novi Beograd, Voždovac, Obrenovac, Zvezdara, Palilula, Borča, Zemun, Altina, Kumodraž, Čukarica, Kaludjerica su mesta gde možete obaviti tehničku ispravnost i registraciju vozila. Uradite sve na jednom mestu bez odlaska u MUP. Bilo da je u pitanju prva registracija ili produženje registracije vozila sve možemo obaviti za vas. Izdavanje registracione nalepnice se vrši odmah nakon uplate svih taksi. Radno vreme agencije je svakoga radnog dana od 07 do 20 časova, subotom od 08 do 14 sati. Imate mogućnost plaćanja registracije vozila na 6. i 12. rata, čekovim gradjana, putem administrativne zabrane ili platnim karticama banke Intesa. Tehnički pregled vozila se radi na savremenim uredjajima poslednje generacije marke Hofmann i Actia Muller. Za sve dodatne informacije ili zakazivanje termina možete pozvati naš call centar na broj telefona 011-44-33-222. Postetite nas i uverite se zašto imamo veliki broj zadovoljnih klijenata koji su nam ukazali poverenje a mi ga u potpunosti opravdali.

O Nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nedavne objave

Follow Us

Poslednja vest

Budite u toku sa novostima Uskoro!!!