Beogradski sajam automobila 2020

Beogradski sajam automobila 2020. godine će se održati u periodu od 19. do 25. marta. Bogradski sajam automobila 2020. godine nosi naziv DDOR BG CAR SHOW 07. Iako sajam nije medjunarodnog karaktera okupiće sve uvoznike i distributere automobila. Pored njih pojaviće se izlagači prateće auto industrije. Kao i svake godine organizovaće se zabavne i takmičarske aktivnosti, test vožnje automobila i nagradne igre za sve posetioce sajma.

Sajam automobila u Beogradu 2020.

Beogradski sajam automobila 2020

Kao i uvek kupci automobila sa nestrpljenjem iščekuju Beogradski sajam automobila. Uvoznici i distributeri Škode, Opela, Peugeota, Renoa, Audija, BMW, Mercedesa, Mazde, Fiata i ostalih proizvodjača automobila nudiće svojim potencijalnim kupcima velike sajamske popuste. Naravno osim popusta na vozila kupcima će se ponuditi posebne pogodnosti oko kasko osiguranja vozila. Veliki  broj lizing kuća će kao i svake godine nuditi najbolje opcije za kupovinu vozila preko njih. Takodje posetioce sajma očekuje promocija velikog broja novih modela automobila. Kako je u svetu sve veći broj kupaca automobila na hibridni i električni pogon, poseban akcenat biće usmeren na ovaj tip vozila. Pored automobila predstaviće se veliki broj kombi, dostavnih i teretnih vozila. Ni ljubitelji motora neće biti zapostavljeni. BMW, Suzuki, Aprilia, Piaggio, Yamaha, Kawasaki, Ducati, Honda, Harley-Davidson i ostali proizvodjači prikazaće sve svoje novitete.

Zašto posetiti sajam automobila?

Vrlo jednostavan odgovor. Sajm je manifestacija gde na jednom mestu možete pogledati sve modele vozila i upoznatiti se sa svim noviteteima auto industrije. Takodje sajam pruža mogućnost da razmenite svoja iskustva iz auto industrije i da  sklopite novi posao. Posetocima se nude razni sadržaju poput test vožnje automobila, razne nagradne igre i veliki broj takmičarskih aktivnosti. Radionice sa edukativnim sadržajem su Vam dostupne svakoga dana tokom trajanja sajma. Izlagači preteće opreme i delova za auto industriju nude kupcima da po povoljnim cenama mogu kupiti sve što im treba za svog ljubimca. Lizing kuće pružaju mogućnost da kupite vozilo na 36. pa i  do 72. rate bez kamate. Pojedini distributeri i zastupnici vozila čekaju početak sajma kako bi svojim kupcima  dali posebne pogodnosti za kupovinu na samom sajmu. Bez obzira da li ste kupac ili posetilac, sajam je mesto gde se prikazuje sav glamur auto industrije koji morate osetiti i videti.

Nova vozila za 2020. godinu

Ono što za sada sigurno znamo da nas očekuju novi modeli auta Škoda Octavia, Opel Corsa, Toyota C-HR, Alfa Romeo Gulieta, Mrecedes GLE, Nisan Juke, Renaut Escape. Verovatno kako se bude približavao sajam automobila proizvodjači će predstaviti više svojih novih modela. Najveći akcenat sajma kako saznajemo biće dat na elelktične i hibridne modele. Auto industrija se sve više okreće ovom konceptu i pitanje  je dana kada će automobili kakve danas poznjemo nestati sa ulica. Iako u svetu ima sve manje posetilaca sajma, jer se putem interneta informišu o vozilima kod nas je još ostala tradicija da se sajm mora posetiti. Prošle godine je manifestaciju posetilo preko 100.000 ljudi. Kada kupite vozilo potrebna Vam je registracija vozila 2020. godine. Nju možete izvršiti u jednoj od naših 10. poslovnica u Beogradu. Agencija Henex nudi mogućnost plaćanja registracije vozila na rate. Sve završavate za 5. minuta bez čekanja u redovima i odlaska u MUP.

 

 

O Nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nedavne objave

Follow Us

Poslednja vest

Budite u toku sa novostima Uskoro!!!