Agencija Za Registraciju Vozila

Agencija za registraciju vozila Henex se nalazi na jedanest lokacija u Beogradu. Tehnički pregled i registracija vozila se može obaviti na sledećim mestima: Voždovac, Kumodraž, Rakovica, Kaludjerica, Zvezdara, Surčin, Borča, Čukarica, Palilula, Novi Beograd, Zemun Altina. Plaćanje registracije vozila na rate. Registracionu nalepnicu izdajemo za 5. minuta bez odlaska u MUP.

Agencija za registraciju vozila

Treba vam registracija i tehnički pregled vozila na pravom ste mestu. Agencija Henex posluje na teritoriji grada Beograda već duže od 10. godina. Kod nas na jednom mestu možete izvršiti tehničku ispravnost vozila i obaviti njegovo registrovanje. Profesionalnim radom stekli smo poverenje kako fizičkih tako i pravnih lica koji u našoj agenciji registruju vozilo svake godine. Povoljna cena tehničkog pregleda i plaćanje registracije na rate su pogodnosti koje nudimo klijentima. Tehnički pregled vozila nosivosti do 4.000 kilograma radimo na savremenim linijama marke Hofmann i Acita Muller. Koristeći naš SMS kalkulator za registraciju vozila možete dobiti kolika je cena registracije vašeg vozila. Omogućili smo plaćanje registracije na rate bez kamate i to čekovima gradjana, putem administrativne zabarane ili platnim karticama banke Intesa. Agencija za registraciju vozila Henex radi svakoga dana od 08 do 20 sati, subotom od 08 do 15 časova. Posetite neku od naših poslovnica u Beogradu koja se nalazi u blizini vašeg prebivališta i uverite se zašto smo najbolju u poslovanju.

Tehnički pregled i registracija vozila

Agencija za tehnički pregled i registraciju vozila Henex se trudi da klijentima pruži visokokvalietnu uslugu i uštedi njihovo vreme. Mogućnost zakazivanja tehničkog pregleda, registracija bez čekanja u redovima i odlaska u MUP su prednosti koje vam naša agencija nudi. Bilo da imate putničko ili teretno vozio, motorcikl koje treba registrovati stojimo vam na usluzi. Naš call centar dostupan je 24/7. Pozovite nas na broj telefona 011-44-33-222 i saznajte sve informacije koje vas interesuju u vezi registracije i tehničkog pregleda. U saradnji sa Generali osiguranjem nudimo obavezno osiguranje vozila, Kasko osiguranje na 12. rata, Zeleni karton, Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje putnika u vozilu. Agencija Henex ovlašćena je od strane MUP-a Republike Srbije za izdavanje registracione nalepnice koja se izdaje nakon završenog tehničkog pregleda i uplate svih propisanih taksi za registraciju vozila.

<p<Ukažite nam poverenje koje u potpunosti opravdavamo.

O Nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nedavne objave

Follow Us

Poslednja vest

Budite u toku sa novostima Uskoro!!!

Najpovoljnije u gradu

Na lokaciji Henex Kumodraž, Bulevar Peka Dapčevića br.73 (okretnica autobusa 25). Redovan i šestomesečni tehnički pregled za sva TAXI vozila 3500din. Gratis utvrđivanje tehničkiih karakteristika (promena boje).