Tehnički pregled Borča, brzo povoljno. Henex agencija za registraciju auta ima svoju poslovnicu u Borči. Tehnicki pregled Borča Vam omogućava da registrujete auto isti dan bez odlaska u MUP.

Cna registracije vozila u Borci

Tehnički pregled Borča - Centar Konus ulica Ivana Milutunovića, radi svakoga dana od 08h do 18h a subotom od 08h do 15h. Registracija vozila na 12. rata putem administrativne zabrane i na 6. rata čekovima gradjana bez kamate. Povoljna cena. Sav posao oko tehničkog i registracije  obavljate za kratak vremenski period bez odlaska u MUP.

Tehnički pregled - Procedura

Po novom pravilniku iz jula 2018. godine tehnički pregled vozila je postao malo rigorozniji. Kad dodjete na pregled ispravnosti vozila, isto treba da bude oprano. Ukoliko vozilo ima naslage blata na sebi bićete udaljeni sa pregleda. Za tehnički pregled Vam je potrebna lična karta i saobraćajna dozvola. Kada dodjete na liniju pregleda prvo se uporedjuje vozilo i  podaci iz saobraćajne dozvole. Nakon toga se vozilo fotografiše iz pet uglova. Na liniji za pregled vozila može biti samo ovlašćeno lice i niko drugi. Kontrolor će obaviti sledeću proceduru. Pregledaće da li ispravno funkcioniše kočioni sistem, farovi, štop svetla i žmigavci. Nakon toga sledi detaljan pregled karoserije i šasije. Vrši se provera rada brisača, dubina šare na gumama i da li  se u vozilu nalaze trokut, prva pomoć, sajla za vuču i svetleći prsluk. Gleda se da li postoji korozija na košu, nosaču motora i zadnjem i prednjem loncu auspuha. Na kraju se proverava upravljački mehanizam, rashladni sistem, alnaser i altenator  Na vozilu ne sme biti curenja ulja i goriva kao i izduvnih gasova u kabini vozila

Borca tehnicki

.Tehnički pregled u Borči

- Šta je potrebno da prodjem tehnički pregled?

Kako bi prošli tehnički pregled i uradili registraciju vozila morate imati tehnički ispravne odredjene uredjaje i elemente na vozilu. Sve ovo  se obavlja kako bi bili bezbedni učesnik u saobraćaju. Tehnički pregled vozila se mora uraditi svaki put pre nego što se vozilo registruje. I on je obavezan za svakog ko učestvuje u sobraćaju. Sam pregled traje od 20. do 40. minuta u zavisnosti od kategorije vozila. Ako niste sigurni u tehničku ispravnost vozila naš savet je da podjete kod majstora pre nego što dodjete na tehnički. Po novom pravilniku pregled vozila je pooštren  i nema više nikakve tolerancije. Tolerišu se  samo oštećenja koja ne utiču na bezbednost vozila. Bilo koji deo na vozilu da nije ispravan automatski dolazi do prekida obavljanja pregleda vozila. U tom slučaju morate za tri dana ispraviti nedostatke na vozilu, kako bi ste prošli tehnički. Ukoliko je sve ispravno na vašem vozilu tehnički pregled će se uraditi vrlo brzo.

Borča

Borča je jedno od urbanih naselja koje pripadaju opštini Palilula i nalazi se na levoj obali reke Dunav. Sa gradom Beogradom ga spaja Pančevački most. Naselje je podeljeno na stari deo Borče, 6. centara i naselje Crvenka. U starom delu Borče se nalazi crkva Sveti Nikola koje je napravljena 1830. godine. Takodje se meštani naselja mogu pohvalit svojim fudbalski kulubom BSK-Borča. Sa svojih 55.000 stanovnika jedno je od najvećih naselja grada Beograda.