Registracija vozila Vračar- Beograd se vrši svakog radnog dana od 07h- do 21h i subotom od 08h- do 15h. Registracija vozila Vračar se može platiti na rate. Takse za registraciju i tehnički pregled možete platiti na 6. mesečnih rata čekovima gradjana bez kamate i na 12. rata putem administrativne zabrane. Sve završavamo za 5. minuta bez odlaska u MUP.

Tehnicki pregled Vracar

Registracija vozila Vračar – Cena

Cena takse za registraciju vozila od 2019. godine nije se promenila i ista je  i za 2020. godinu. Znamo da svakome registrovanje vozila predstavlja stres i nervozu. Kako bi ste izbegli plaćanje taksi po bankama, čekanje u redovima u stanici policije i prikupljanje papirologije možete se obratiti nama. Naša agencija Henex Vam omogućava da sve završite na jednom mestu bez odlaska u MUP. Kod nas nema čekanja u redovimai. Cela procedura se završava za kratak vremenski period. Kako se zakoni u našoj zemlji oko registracije vozila često menjaju  mi smo upoznati sa njima i na taj nači olakšavamo da postupak završite vrlo brzo. Ukoliko nećete da odlazite u stanicu policije potrebno je samo da nam date ovlašćenje. Mi za Vas podižemo tablice, saobraćajnu dozvolu i registracionu nalepnicu bez vašeg odlaska u MUP. Takodje popunjavamo sva dokumenta kao i potrebne uplatnice za taksu koje možete uplatiti kod nas.

Registracija vozila Vračar

Registrovanje vozila se mora obaviti jednom godišnje. Postupak možete uraditi 30. dana pre nego što dodje do isteka registracije. Ukoliko ne izvršite sve na vreme i prodje 30. dana podaci o registraciji se brišu iz jedinstvene evidencije Ministarstva unutrašnjih poslova. Takodje će Vam bit oduzete registarske tablice sa vozila. Sam zahtev pri registrovanju vozila ili njegovom produžetku podnosi vlasnik vozila. Potrebno je imati uverenje o tehničkom pregledu vozila koje ne sme biti starije od 30. dana. Uz obrazac o izvršenom tehničkom pregledu dostavlja se lična karta vlasnika i saobraćajna dozvola vozila, redovna polisa osiguranja. Takodje se mora imati dokaz o uplaćenim taksama koje propisuje opština i država. Taksa koju naplaćuje država i cene po kubikaži vozila tačno su odredjene propisom. Ukoliko želite da znate kako se računa odredjena taksa po kubikaži možete proveriti kod nas u agenciji. Kada vozilo nije registrovano predstavlja veliku opasnost po sve učesnike u saobraćaju pa i po vas.

Registraciona nalepnica

Registraciona nalepnica dokazuje da ste uradili registraciju vozila, kao i da je uradjen tehnički pregled i da posedujete obaveznu polisu osiguranja. Ona se izdaje prilikom prve registracije ili prilikom produženja registracije i traje godinu dana od dana izdavanja. Naša agencija ima ovlašćenje od Ministarstva unutrašnji poslova da može izdavati registracione nalepnice bez odlaska u MUP. Da bi se dobilo ovo ovlašćenje svaka agencija mora ispuniti sve zahteve koji su propisni zakonom. Kada su u pitanju motorna vozila nalepnica se postavlja u donjem desnom uglu prednje šoferšajbne sa unutrašnje strane. Na motociklima se postavlja sa spoljne strane vetrboranskog stakla. Ukoliko motocikl nema vetrobransko Staklo, nalepnica se postavlja na ravnom delu kod svetlosnih uredjaja. Kamioni, autobusi i traktori je takodje postavljaju u desnom uglu šoferšajbne. U slučaju kada Vas zaustavi policija saobraćajna dozvola se tretira kao važeća samo u slučaju ukoliko je važeća registraciona nalepnica.

Kada se vozilo ne može registrovati?

Ako imate neplaćenu prekršajnu kaznu nećete moći da registrujete vaše vozilo. Prilikom izdavanja registracione nalepnice na tehničkom pregledu vrši se provera u sistemu da li imate dug. Sistem automatski izbacuje sve podatke i onemogućava izdavanje registracione nalepnice. To isto važi za sve vezane radnje koje se tiču registracije vozila. Na primer nećete moći da podignete saobraćajnu dozvolu, izvršite prenos vlasništva vozila kao i odjavu vozila. Ukoliko niste sigurni da imate neku neplaćenu kaznu najbolje bi bilo da pre registracije vozila to proverite. Provera je jednostavna. Dovoljno je da preko interneta udjete u bazu podataka o neizmirenim kaznama i izvršite proveru. Kada se desi takva situacija, treba otići u sud koji je izrekao kaznu i izmiriti sve obaveze koje imate. U suprotnom može se desiti da zbog neizmirene kazne registracija vašeg vozila može trajati dva do tri dana.

Prva registracija vozila

Prva registracija motornog vozila se radi kad se kupi novo vozilo, polovno ili se uveze iz inostranstva. Takodje, prva registracija se radi i ukoliko vozilo dobijete u nasledstvo. Od dokumenata Vam je potrebno da imate potvrdu za tehnički pregled, ličnu kartu, uplaćene sve takse, dokaz o vlasništvu vozila i poreklu. Ako je vozilo uvezeno iz inostranstva neophodno je da imate dokaz o plaćenoj carini i porezu. Na prvoj registraciji dobijate registarske tablice, registracionu nalepnicu i saobraćajnu dozvolu. Bilo da se radi o prvoj registraciji vozila ili produženju registracije vozila u agenciji Henex možete obaviti sve što Vam je potrebno. Na naših 10. lokacija u gradu Beogradu možete izvršiti tehnički pregled i registraciju vozila, sve na jednom mestu. Nudimo mogućnost plaćanja na rate i to na 12. rata putem administrativne zabrane i na 6. rata čekovima gradjana bez kamate. Sve završavamo za kratak vremenski period bez odlaska u MUP.

Vračar – Beograd

Opština Vračar je površinski najmanja opština u gradu Beogradu ali je najgušće naseljena. Na noj živi oko 57.000 stanovnika. Najpoznatija gradjevina na opštini je Hram Svetog Save koji je ujedno i najveća pravoslavna crkva na Balkanu. Vračar je podeljen na nekoliko četvrti i to: Istočni Vračar, Gradić Pejton, Kalenić, Neimar, Crveni Krst, Cvetni Trg, Čubura, Slavija. Na opštini se nalazi i Narodna bilioteka Srbije, robna kuća Beogradjanka, Narodna banka Srbije, Jugoslovensko dramsko pozorište. Nekada mahala Vračar,  danas  je najatraktivnije mesto za stanovanje u Beogradu.