Tehnički pregled Voždovac agencije Henex se nalazi u ulici Stefana Prvovenčanog 28. Tehnički pregled Voždovac je u blizini ulice Vovode Stepe, Kumodraške i Autokomande. Ispravnost vašeg motornog vozila i registracija vozila može se obaviti na jednom mestu bez odlaska u MUP. Sve se završava u kratkom vremenskom roku. Plaćanje na rate.

HENEX    Voždovac    Stefana Prvovenčanog 28. Zakažite    011/44-33-222

Cna registracije vozila

Vozdovac tehnicki

Gde uraditi tehnički pregled na Voždovcu?

Ukoliko živite na teritoriji opštine Voždovac imate mogućnost da na više mesta uradite tehnički pregled. Cena usluge ne treba da bude jedini faktor kojim se treba voditi. Veoma je važno da se tehnička ispravnost vozila uradi na kvalitetan i zakonom propisan način. Dužina pregleda ispravnosti vozila je od 20. do 40. minuta, što zavisi od kategorije vozila koje se pregleda. Novi pravilnik koji je stupio na snagu u julu 2018. godine nalaže pooštrenu kontrolu ispravnosti motornog vozila. Razlog pooštrene kontrole je veća bezbednost učesnika u saobraćaju. Tehnički pregled služi da ukoliko vozilo nije ispravno kako zahteva propis bude isključeno iz saobraćaja. Tehnički pregled u agenciji Henex možete uraditi svakoga radnog dana od 07h do 21h. Subotom od 08h do 15h. Na Voždovcu poslujemo već deset godina na adresi Stefana Prvovenčanog 28. Kvalitetno i brzo pružamo uslugu tehničkog pregleda pa ukoliko živite na teritoriji opštine mi smo pravi izbor za Vas.

Najbolji tehnički pregled u blizini Voždovca

Najbolji tehnički pregled je onaj koji će ispravno uraditi proveru stanja i tehničku ispravnost vašeg motornog vozila. A to je svakako agencija Henex. Obučeni kadar i najsavremenija oprema su garancija da nakon završenog pregleda imate tehnički ispravno vozilo. Ispravnost vozila je veoma bitina ne samo po vas i vaše vozilo već i po druge učesnike u saobraćaju što se tiče bezbednosti. Ne izbegvajte odlazak na tehnički pregled iz razloga što ako ga ne obavite na vreme a učesnik ste u sabraćaju podležete krivičnom zakonu. Zašto bi ste dovodili sebe u situaciju da imate velike nepotrebne troškove. Najbolji tehnički pregled možete uraditi kod nas i mesec dana pre nego što Vam ističe registracija vozila. Takodje pregled ispravnosti vozila možete zakazati kada to odgovara vašem vremenu i vašim obavezama. Ljubazno i profesionalno osoblje naše poslovnice na Voždovcu stoji Vam na usluzi za svaku informaciju. 

Koliko košta da se uradi tehnički pregled na Voždovcu?

Cena tehničkog pregleda je vlasnicima motornih vozila uvek bitna. Postoje pojedine agencije koje trguju cenama pregleda da bi na taj način privukle što više klijenata. Da li na takvom tehničkom pregledu dobijate sigurno i bezbedno vozilo treba da se zapitate. Ne treba se igrati sa ovakvim stvarima, pogotovo što je razlika u ceni koštanja od nekoliko stotina dinara. Ispred cene treba staviti kvalitet pružene usluge. U aganeciji Henex možete tehnički pregled i registraciju vozila uraditi na jednom mestu. Sve obavljamo za kratak vremenski rok a vi ne odlazite u MUP. Ovlašćeni smo od strane Ministarstva Unutrašnjih Poslova da izdajemo registracionu nalepnicu. Pored ove pogodnosti nudimo i plaćanje na rate. Sve možete platiti na 6. rata platnim karticama ili čekovima gradjana. Takodje putem administrativne zabrane možete obaviti plaćanje i svaka opcija plaćnja je bez kamate. Informaciju koliko košta da se uradi tehnički pregled na Voždovcu možete dobiti pozivom na broj 011-44-33-222.

Voždovac

Gradski deo teritorije opštine Voždovac čine naselja Medaković, Dušanovac, Stepa Stepanović, Konjarnik, Braće Jerković, Bnjica, Šumice, Kumodraž. Najveći televiziski toranj u našoj zemlji nalazi se na planini Avala koja je na teritoriji opštine. Veliki broj fakulteta smešten je u ovoj opštini kao što su Fon, Fakultet političkih nauka, Saobraćajni fakultet i Fakultet za bezbednost. Voždovac je jedna od vodećih opština Beograda. Vrtići, osnovne i srednje škole kao i sprtski klubovi F.K Voždovac, F.K Rad, sportski centri Šumice I Banjica, tržni centar Stadion čine sve ono što je potrebno za odvijanje svakodnevnog života. Soko Štark, Galeb group, Knjz Miloš, Verano motors, Vatrosprem su neka od većih preduzeća koja su smeštena i posluju na opštini Voždovac. Veći deo saobraćaja se odvija ulicama Vojvode Stepe, Kumudraškom, Vojislava Ilića, Ustanička, Bulevar JNA, Bulevar Osobodjenja. U blizini autoputa koji prolazi kroz teritoriju opštine se nalaze ulice Krivolačka, Ljube Nenadića, Ribnička, Kolubarska. Dušanovačka pijaca kao i voždovačka i banjička pijaca su mesta gde se možete snabdevati svežim namirnicama. Na Voždovcu imate sve što je potrebno za komforan život a da ne morate teritoriju opštine napustiti.