Registracija vozila Voždovac može se obaviti u ulici Stefana Prvovenčanog 28,u blizini ulica  Kumodraška, Vojvode Stepe, Ustanička. Registracija vozila na Voždovcu se završava za 5. minuta bez odlaska u MUP.  Tehnički pregled i registraciju možete platiti na 12. rata putem administrativne zabrane i na 6. rata čekovima gradjana. Registracijonu nalepnicu dobijate odmah u agenciji bez čekanja u redovima.

Registracija vozila na Voždovcu

Cna registracije vozila u Borci 

Registracija na rate

Registracija vozila Voždovac se obavlja tako što se vozilo registruje upisivanjem registarskih oznaka i podataka o vlasniku i samom vozilu u evidenciju  registrovanih vozila. Ovaj postupak isključivo vrši Ministarstvo unutrašnjih poslova  na teritoriji gde je prijavljena adresa stanovanja vlasnika vozila ili gde privatno lice ima sedište. Registracija motornog vozila traje godinu dana, i može se uraditi 30. dana pre isteka registracije. Ukoliko se vozilo ne registruje nakon 30. dana po isteku registracije dolazi do brisanja podataka iz evidencije u MUP-u  i oduzimanja tablica. Zahtev za produženje registracije  podnosi lice koje je vlasnik vozila. Ako se vozilo vodi na više lica, zahtev podnosi ono lice kojem je dato ovlašćenje od strane ostalih vlasnika vozila.

Tehnicki pregled

Da bi se vozilo registrovalo potrebno je podneti sledeća dokumenta:

Ako se radi prva registracija treba podneti dokaz o poreklu vozila i uverenje da je plaćena carina i porez.

Dokaz o izvršenom tehničkom pregledu koje ne može biti starije od 30. dana

Dokaz da su uplaćene sve potrebne takse kao i obavezno osiguranje

Ličnu kartu vlasnika vozila. Ako se radi o pravnom licu mora se dostaviti upis iz APR- a

Registracija vozila Voždovac – Dokumentacija za registraciju

Kada se obavlja registracija, odredjenu dokumente morate Vi dostaviti agenciji kako bi se sve završilo u kratkom roku.

Koja su dokumenta  potrebna za fizička a koja za pravna lica?

DOKUMENTACIJA ZA FIZIČKA LICA

Lična karta

Saobraćajna dozvola od vašeg vozila

Stara polisa osiguranja vozila


Ukoliko je vozilo u lizingu, za fizička lica potrebno je sledeće:

Potvrda lizing kuće da odobrava registraciju vozila

Izvod iz APR-a od lizing kuće koja je vlasnik vozila

Ovlašćenje na memorandum lizing kuće za overu saobraćajne dozvole

Saobraćajna dozvola od vozila

Potvrda iz banke da su uplate izvršene

DOKUMENTACIJA ZA PRAVNA LICA

Saobraćajna dozvola vozila

Potvrda o registraciji firme u agenciji za privredne registre ( Izvod iz APR-a)

Potrebna dokumenta za vozilo koje je u lizingu za pravna lica:

Izvod iz APR- firme koja je korisnik lizinga

Izvod iz APR-a lizing kuće

Ugovor o lizingu

Ovlašćenje na memorandum firme pečatirano koje služi za overu saobraćajne dozvole

Saobraćajna dozvola od vozila

Potvrda iz banke o uplati svih taksi ( banka izdaje potvrdu koja mora biti zavedena i pečatirana. Time dokazujete da je uplata izvršena)

Potvrada lizing kuće koja je saglasna za registraciju vozila

Registracija za Taxi vozila i vozila za invalide

Registracija za taksiste se ne razlikuje puno u odnosu na ostala vozila. Da bi se registrovalo Taxi vozilo  treba priložiti sledeća dokumenta:

Saobraćajnu dozvolu vozila, Ličnu karatu, Taxi dozvolu

Uverenje Gradske uprave o estetskom pregledu vozila

Izvod iz APR-a ( ne sme biti stariji od 6. meseci)

Rešenje Sekretarijata da  posedujete dozvolu za rad

Kod nas polisu osiguranja javnog prevoza možete kupiti za 1.490 dinara

Kako bi se registrovalo vozilo čiji je vlasnik invalid rada, vojni invalid ili civilni invalid rata potrebno je dostaviti sledeća dokumenta:

Ličnu karta

Saobraćajnu dozvolu vozila

Potvrdu iz PIO fonda o stepenu invaliditeta ( fotokopija ostaje u MUP-u, orginal služi za uvid prilikom registracije)

Uplatnicu da je plaćena registraciona nalepnica


Ukoliko se registruje vozilo prvi put treba uplatiti takse za izdavanje  tablica i saobraćajne dozvole

Kalkulator za registraciju vozila

Korišćenjem kalkulatora za regisraciju vozila na jednostavan nači dobijate tačan iznos cene koštanja registracije vašeg vozila. Slanjem poruke na broj 066 30 45 30 u roku od 1-og minuta saznaćete koliko Vam je novca potrebno da bi ste registrovali vozilo. U cenu su uračunate sve republičke i opštinske takse, polisa osiguranja i tehnički pregled Henex. Potrebno je samo da popunite ispravno ponudjena polja i pošaljete poruku. PORUKA SE NE NAPLAĆUJE. Cenu koju dobijete za registraciju se odnosi na premijski stepen 1 uz koju dobijate besplatno registracionu nalepnicu.

Gde da uradim registraciju vozila na jednom mestu?

 Kako ne biste više lutali, registraciju vozila i tehnički pregled možete uraditi u  agenciji Henex. U kratkom roku obavite sve na jednom mestu. Imate mogućnost da u naših 10. poslovnica na teritoriji Beograda sve završite za 5. minuta bez odlaska u MUP. Nudimo opciju plaćanja na rate i to na 6. rata čekovima gradjana bez kamate i na 12. rata putem administrativne zabrane. Ukoliko imate platne kartice banke Intesa možete platiti registraciju na 6. rata bez kamate. Ako živite u naseljima Banjica, Karaburma, Voždovac potražite poslovnicu  naše agencije i uverite se u našu profesionalnost. Celu proceduru završavamo za 30. minuta. Nakon toga Vi možete nastaviti sa obavljanjem vaše svakodnevnice. Svojim klijentima često obezbedjujemo poklone. Ako imate neko pitanje ili želite da zakažete tehnički pregled i registraciju vozila možete nas pozvati na telefon 011-44-33-222. Radno vreme agencije je svakog radnog dana od 07h do 21h i subotom od 08h do 15h.

Voždovac Beograd

Opština Voždovac je podeljena na nekoliko naselja. Konjarnik, Braće Jerković, Stepa Stepanović, Šumice, Kumodraž, Medaković, Banjica su naselja koja se nalaze na teritoriji opštine. Na Voždovcu se nalazi Fakultet političkih nauka, Fakultet za bezbednost, Singidunum, FON, Saobraćajni fakultet. Što se fudbala tiče najuspešniji klub je fk Voždovac koji igra super ligu Srbije. Turistička destinacija koju treba posetiti na teritoriji opštine je planina  Avala. Na noj je izgradjen najveći televiziski toranj u Srbiji. Poštanski broj opštine je 11010.