Registracija vozila Stari Grad – Beograd. Registracija vozila Satri Grad se može platiti na rate. Na 12. rata putem administrativne zabrane,  na 6. rata čekovima gradjana i do 6. rata platnim karticama banke Intesa, bez kamate. Celu procedure završavate na jednom mestu za 5. minuta bez odlaska u MUP. Dodjite u našu agenciju Henex i uverite se koliko smo profesionalni i brzi u pružanju usluga.

Registracija auta Stari Grad Beograd

Registracija vozila Stari Grad

Registrovanje vozila je obaveza svakog vlasnika vozila koje učestvuje u saobraćaju, kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu. Prva registracija vozila se obavlja kada postanete vlasnik vozila a kasnije radite produženje registracije na svakih godinu dana, sve dok vaše vozilo učestvuje u saobraćaju. Obavljanjem registracije vozila upisujete se u jedinstveni registar kod Ministarstva unutrašnjih poslova. Kod prve registracije dobijate saobraćajnu dozvolu, registarske tablice, i registracionu nalepnicu. Kada se radi produženje registracije u tom slučaju dobijate samo registacionu nalepnicu koja služi kao dokaz da ste izvršili registraciju vozila. Kada Vas zaustavi saobraćajna policija neće zahtevati na uvid saobraćajnu dozvolu već im je dokaz da je vozilo registrovano uredno nalepljena  registraciona  nalepnica. Nalepnica mora biti postavljena na unutrašnjoj strani šoferšajbne u donjem desnom uglu. Ukoliko ne znate da uklonite staru nalepnicu i postavite novu zamolite da Vam to urade obučena lica na tehničkom pregledu.

Registracija vozila Stari Grad – Cena

Cena za registraciju vozila od 2018. godine nije se menjala. Ukoliko želite da imate tačan izračun cene to možete uraditi putem kalkulatora za registraciju vozila. Ako ne možete da se snadjete sa kalkulatorom, pozovite nas, naše osoblje će Vam dati uputstvo. Kako se zakoni i propisi u našoj zemlji često menjaju, to ne treba da vas brine. O tome naši zaposleni brinu umesto Vas. Kod nas registracuju vozila i tehnički pregled možete platiti na rate. Nudimo mogućnost plaćanja na 6. rata čekovima gradjana bez kamate i putem administrativne zabrane na 12. rata bez kamate. Ukoliko imate platnu karicu banke Intesa, plaćanje registracije možete isto tako uraditi na 6. rata bez kamate. Naše osoblje će sve obaviti na veoma profesionalan način, trudeći se da svaku proceduru obave u što kraćem vremenskom periodu. Za svaku dodatnu informaciju koja Vam je potrebna ili pitanje stojimo Vam na raspolaganju.

Kalkulator registracije vozila

Upotrebom kalkulatora za registraciju vozila vrlo brzo saznajete cenu koštanja registracije vašeg vozila. Sama procedura je vrlo jednostavna. Pošaljete SMS poruku na broj 066-30-45-30. Poruka se ne naplaćuje. Treba da popunite podatke o vozilu u odredjena polja koja su vam ponudjena. Za kratak vremenski period bićete  SMS-om obavešteni koliko Vam je novca potrebno da bi izvršili registrovanje vašeg vozila. U cenu je uračunata premija osiguranja 1. stepena, tehnički pregled Henex, sve opštinske i republičke takse kao i obavezna polisa osiguranja. Na ovaj način  možete saznati tačno koliko novca treba da odvojite za registrovanje vašeg vozila. I sve to možete platiti na rate ukoliko to vama odgovara. Lokalne takse odredjuje svaka opština za sebe i one nisu iste za svaku opštinu. Republičke takse se računaju prema kubikaži vozila, snazi motora kao i starosti vozila. Polisa osiguranja se uvećava u odnosu na prethodnu godinu ukoliko ste napravili materijalnu štetu.

Sve na jednom mestu za 5. minuta

Agencija Henex nudi  uslugu registracije vozila i tehnički pregled, sve na jednom mestu, za 5. minuta bez odlaska u MUP. U naših 10. poslovnica u Beogradu možete sve obaviti brzo i efeikasno. Nemojte gubiti više vreme i čekati u redovima. Kod nas toga nema. Kada brzo završite sa registracijom vozila, možete se vratiti svojim svakodnevnim obavezam. Bilo da Vam je prebivalište Dorćol, Karaburma, Banjica, Voždovac ili neko drugo naselje,  možete potražite našu Vama  najbližu poslovinicu. Ljubazno i profesionalno osobolje će sve učiniti kako bi ova stresna obaveza za vas prošla u najboljem redu. Radno vreme naših poslovnica je radnim danima od o7h do 21h a subotom od 08h do 15h. Registraciju vozila i tehnički pregled možete zakazati putem telefona ili mailom.

Ko registruje vozilo?

Zahtev za registrciju vozila podnosi vlasnik vozila ili lice koje ima ovlašćenje od strane vlasnika. Kod nas registraciju mogu obaviti i Taxi vozila kao i lica sa inavliditetom. Osnovna dokumeta koja  treba da spremite su lična karta i saobraćajna dozvola od vozila koje se registruje. Za taksi vozila su potrebna dokumenta koja se odnose na njihovu delatnost. Lica sa invaliditetom treba da pokažu na uvid uverenje o stepenu invaliditeta. Svu ostalu neophodnu dokumetaciju mi pripremamo za Vas, što se odnosi na tehnički pregled i plaćanje taksi kao i polise osiguranja. Takodje registraciju vozila i tehnički pregled kod nas mogu uraditi vlasnici vozila čija vozila imaju maksimalnu dozvoljenu nosivost do 4.000 kilograma. Ukoliko se još niste odlučili kome ćete ukazati poverenje da registruje vaše vozilo, dodjite u našu agenciju a mi ćemo ga u potpunosti opravdati.

Stari Grad-Beograd

Opština Stari Grad čini jezgro starog Beograda. U njoj se prepliće stara i moderna istorija grada. Počevši od Beogradske tvrdjave preko Kalemegdana, Knez Mihailove ulice, Kosančićevog venca do Skadarlije. Na teritoriji opštine se nalaze istorijski objekti Kapetan Mišino zdanje, Konak kneginje Ljubice i Saborna crkva. 18. fakulteta smešteno je  na teritoriji  ove opštine, što je  čini studentskim centrom. Takodje Srpska akademija nauka i umetnosti kao i mnoge druge ustanove od republičkog i gradskog značaja, pozorišta, galerija, biblioteka i instituta  pripadaju opštini. Pomenućemo još Studenski trg, Trg Republike i Terazije.