Registracija vozila Senjak – Savski Venac se može platiti na rate bez kamate.  Na 6. rata čekovima gradjana, na 12. rata putem administrativne zabrane i do 6. rata platnim karticama banke Intesa. Registracija vozila Senjak  se završava u kratkom vremenskom roku bez odlaska u MUP. Kalkulator registracije Vam pomaže da izračunate cenu troškova registracije.

Registracija vozila Senjak – Henex

Svako vozilo samo po sebi je velika obaveza. Verovatno da Vam najteže pada kada ga treba registrovati. Sama pomisao na popunjavanje uplatnica, pa čekanje da ih uplatite. Zatim odlazak u stanicu policije, čekanje u redovima dok dobijete registracionu nalepnicu. Sve to oduzima vreme. Pa vam se desi da nemate kod sebe dovoljno novca, pa morate ići na bankomat ili najgora varijanta je da ste zaboravili da na vreme uradite registraciju. A tada troškovi registracije postanu još veći, jer morate da uplatite nove tablice i saobraćajnu dozvolu. Kako biste sve ovo izbegli dodjite u našu agenciju Henex i sve poslove oko registracije uradite na jednom mestu. Nema čekanja u redovima, mi popunjavamo sve uplatnice i uplaćujemo iste. Nudimo mogućnost plaćanja tehničkog pregleda i registrovanja vozila na rate. Registracionu nalepnicu nakon tehničkog pregleda dobijate za 5. minuta. U naših 10. poslovnica u gradu Beogradu čeka Vas profesionalno i ljubazno osoblje koje za Vas obavlja brzo i efikasno registraciju vašeg vozila.

Senjak registracija vozila

Registracija vozila u blizini Senjaka

Svako vozilo koje učestvuje u saobraćaju mora biti registrovano. Sva pravna i fizička lica su u obavezi da svoje vozilo registruju po propisanom pravilniku i uslovima. Zahtev za produženje registracije podnosi vlasnik vozila. Ukoliko nije u mogućnosti, davanjem ovlašćenja drugom licu omogućava da se izvrši registrovanje vozila. Ovlašćenje mora biti overeno u sudu ili kod notara, bez overe ono neće važiti. Podnošenjem zahteva ulazite u proceduru registracije vozila. Procedura zahteva potvrdu da je uradjen tehnički pregled vozila, potvrdu da su plaćene sve takse ( državne i opštinske), davanje na uvid lične karte, saobraćajne dozvole i obaveznu polisu osiguranja. Registracija se može izvršiti 30. dana pre isteka a važi od dana koji se nalazi na registracionoj nalepnici. Ukoliko registraciju vozila ne uradite ni posle 30. dana nakon isteka, podaci o vozilu se brišu iz evidencije i moraju se vratiti tablice. Cenu koštanja registracije možete saznati preko našeg kalkulatora za registraciju vozila. Registraciju vozila i tehnički pregled možete zakazati.

Do kada vozilo može da se vozi kada istekne registracija?

Vozilo možete voziti do 24h na dan isteka registracije. Nakon isteka registracije vozilo ne sme učestvovati u saobraćaju. Ukoliko Vas zaustavi policija a vaše vozilo nije registrovano sledi Vam kazna. Kazna za neproduženje registracione nalepnice je 2. poena kao i novčana kazna koja može biti od 6.000. dinara do 20.000. dinara. Ako su Vam istekle registarske tablice a niste ih vratili, takodje dobijate novčanu kaznu od 6.000. dinara do 20.000. dinara. Gubljenje nalepnice i tablica koje nisu prijavljene policiji a zaustavi vas saobraćajna policija donosi Vam kaznu od 2. poena i novčanu kaznu od 6.000. dinara do 20.ooo dinara. Vožnja vozila bez tablica povlači kaznu od 2. poena, novčanu kaznu od 15.000 dinara do 30.000 dinara. Čak možete završit u zatvotu u trajanju do 30. dana. Kako biste sve ovo izbegli potrebno je  da uradite registaciju vozila na vreme.

Produženje registracije Cena

Koliko će da košta produženje registracije vozila zavisi od nekoliko faktora. To se odnosi na zapreminu motora po kubikaži, starosti vozila, snazi motora. Najveću ulogu u ceni koštanja registracije nosi polisa osiguranja. Ukoliko ste napravili neku štetu i iskoristili polisu obaveznog osiguranja cena polise će Vam biti uvećana pri registraciji vozila. Takse odredjuje lokalna samouprava i one  nisu iste za sve opštine. Porez po kubikaži i snazi motora propisan je od strane države. Ujedno porez i polisa osiguranja su dve stavke koje najviše utiču na cenu registracije.

Šta sadrži zahtev za registraciju vozila?

Pored upisa podataka u saobraćajnu dozvolu zahtev za registraciju vozila sadrži sledeće podatke:

-podatak o vrsti goriva za vozilo

-ime zemlje gde se proizvelo vozilo

-broj pogonskih osovina i ukupan broj osovina

-datum kada je uradjen tehnički pregled ( ime ovlašćene agencije koja je uradila tehnički pregled vozila kao i potpis ovlašćenog lica agencije)

-Ime organa gde je vozilo u prethodnom sučaju bilo registrovano

-boja vozila ( upisuje se na tehničkom pregledu na osnovu kataloga koji je donet propisima)

-podatak o nameni vozila- radna i specijalna vozila

– podatak da li vozilo poseduje uredjaj za vuču ili ima kuku

-ime osiguravjuće kuće sa kojom je zaključen ugovor o obaveznom osiguranju kao i broj polise osiguranja

-zanimanje ili deletnost kojom se bavi vlasnik vozila

-podaci o osovinskom opterećenju ( za priključna i teretna vozila)

-potpis i datum podnosioca zahteva

-vreme za koje se zahteva registrovanje vozila

Senjak Beograd

Senjak je naselje koje pripada opštini Savski Venac. Sa Dedinjem predstavlja najelitnije mesto za stanovanje. U naselju se nalaze popularni hoteli, prelepe vile, moderni spa centri, izvrsni restorani. Takodje na Senjku je smešten i Muzej afričke umetnosti kao i brojne ambasade i diplomatske rezidencije. Hoteli na Senjaku u kojima možete odsesti su Mint, Hotel Radisson Collection i Old Mill Belgrade. U naselju se nalazi i zgrada BIGZ-a nekada najveće izdavačke kuće u Jugoslaviji. Od centra Beograda je udaljen nekih 7. kilometara.