Kako Da Uradim Registraciju Auta Sve Na Jednom  Mestu?

Svake godine ista priča I isto pitanje kako da uradim registraciju auta  sve na jednom mestu. Negde sam čuo ili pročitao da se auto ne može registrovati ukoliko postoji neplaćena kazna za saobraćajni prekršaj. Pomisao koliko mi treba vremena za odlazak u MUP ili sud kako bih proverio da li postoji neplaćena kazna već mi stvara nervozu. Znam da ne dugujem ništa, ali uvek me kopka da li ima možda neka kazna a da o tome nisam obavešten. Čak sam I putem interneta  pokušavao da se ulogujem na registar neplaćenih kazni I dobijem informaciju, ali im server nije radio. Moj dobar prijatelj je doživeo tako neprijatno iskustvo. Čovek otišao sam da registruje vozilo I kada je došao na šalter MUP-a rečeno mu je da ima kaznu da plati I dok to ne uradi ne može da registruje vozilo. Da bi obavio registraciju vozila izgubio je dva dana dok nije razrešio situaciju.

Postupak za registraciju auta sve na jednom mestu

Da bih Vam olakšao registraciju vozila navešću šta sve treba da imate kod sebe pre nego što dodjete da izvršite tehnički pregled. To je prvi korak kako ne biste gubili vreme. To se odnosi na dokumentaciju koju Vi morate da obezbedite.

Dokumenta za fizička lica

Stara polisa osiguranja

Lična karta

Saobraćajna dozvola od auta

Dokumenta za pravna lica

Saobraćajna dozvola od vozila

Izvod iz APR-a (potvrda o registrovanju firme u agenciji za privredne registre )

Ovlašćenje na memorandum firme pečatirano služi za overu saobraćajne dozvole

Potvrde iz banke o uplatama taksi (banka mora da Vam ih otštampa I pečatira kako bi se videlo da je izvršena uplata novca )

Dokumenta za vozila koja su pod lizingom za fizička lica

Saobraćajna dozvola od vozila

Potvrda lizing kuće za registraciju vozila

Potvrda iz banke da su izvršene uplate

Izvod iz APR-a od lizing kuće

Ovlašćenje na memorandum lizing kuće za overu saobraćajne dozvole

izvod iz APR-a lizing kuće

Dokumenta za vozila koja su pod lizingom za pravna lica

Saobraćajna dozvola od vozila

Izvod iz APR-a firme koja koristi lizing

Izvod iz APR- a od lizing kuće

Potvrda iz banke da su izvršene uplate

Ugovor o lizingu

Ovlašćenje na memorandumu firme

Potvrda lizing kuće

Nalepnica za registraciju bez odlaska u MUP

Često vidjam reklame raznih tehničkih pregleda da kod njih možete dobiti nalepnicu bez odlaska u MUP. Neke agencije nude registraciju na 6. I 12. mesečnih rata. Za svoje klijente  obezbedjuju  poklone. Ja sam imao nekoliko iskustava sa par agencija za registraciju. Nisam bio nezadovoljan uslugom ali nisam mogao da obavim registraciju svog auta sve na jednom mestu. Kako živim u Beogradu rešio sam da pronadjem koja agencija radi najbrže registraciju vozila. Dobio sam informaciju od prijatelja da agencija za registraciju vozila Henex  brzo I efikasno obavlja registraciju vozila  sve na jednom mestu.  Malo sam ih guglovao I vidim da postoje 10. godina, da imaju devet lokacija u Beogradu: Voždovac, Palilula, Novi Beograd , Borča, Kumodraž, Čukarica, Novi Beograd blokovi, Kaludjerica, Zemun Altina.  Otišao sam u poslovnicu koja mi je bila najbliža  da registrujem vozilo. I stvarno sve što su napisali na svom sajtu je bilo tako. Tehnički pregled, kupovinu polise I uplatu potrebnih taksi  sam završio u najkraćem vremenu u odnosu na druge agencije koje su mi do tada registrovale auto. Ja više nemam dilemu gde ću od sada da vršim registraciju svog auta.

Prepustite registraciju vozila agenciji  za registraciju Henex  gde na jednom mestu možete izvršiti tehnički pregled, kupiti polisu osiguranja, uplatiti neophodne takse i dobiti registracionu nalepnicu bez odlaska u Mup.

O Nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nedavne objave

Follow Us

Poslednja vest

Budite u toku sa novostima Uskoro!!!