Tehnički pregled Palilula –  Beograd. Tehnički pregled Palilula Vam nudi mogućnost plaćanja na 6. i 12. rata. Registracija i tehnički motornih vozila se mogu obaviti u blizini ulica Čarlija Čaplina, Višnjička i Jovanke Radaković. Registracija vozila se završava za 30. minuta bez odlaska u MUP. Tehnički pregled vozila možete zakazati i nekoliko dana unapred.

Mirijevo, Jovanke Radaković 33a
Tel: 011/44-33-222
e-mail: henexmirijevo@gmail.com
mapa: kliknite ovde

Tehnički pregled na Paliluli 

Kako da najbrže uradim tehnički pregled

Od kada je novi pravilnik o tehničkom pregledu stupio na snagu u julu 2018. godine ova obaveza je za mnoge vlasnike vozila postala stres. Da bi brzo i sigurno prošli tehnički pregled, a  ukoliko niste sigurni u ispravnost  vašeg vozila, preporučujemo da podjete kod automehaničara. Ukoliko imate nekih nedostataka na vozilu koji vas mogu udaljiti sa tehničkog pregleda, majstor ih može otkloniti. Tada sa sigurnošću možete računati da ćete tehnički pregled uraditi za nekih 30. minuta. Ono što je najbitnije kada uradite tehnički pregled  je da sigurno znate da ste bezbedan učesnik u saobraćaju. Do uvodjenja novog pravilnika, podaci govore da tehnički pregled vozila nije radilo 60% učesnika u saobraćaju. Ovaj podatak se odnosi na sve kategorije vozila. Kada dodjete na tehnički pregled i desi se da malo duže traje, nemojte se nervirati. Sigurno i tehnički ispravno vozilo dovešće vas i vašu porodicu na bilo koju lokaciju a da pri tome nikoga nećete ugroziti u saobraćaju.

Tehnički pregled Zvezdara 

Šta je potrebno da vozilo bude tehnički ispravno?

Svako vozilo na oko deluje ispravno. Veliko je pitanje kakva mu je tehnička ispravnost da bi bezbedno učestvovalo u saobraćaju. Iz tog razloga se danas tehnička ispravnost rigoroznije kontroliše. I najmanji nedostaci na vozilu mogu vas udaljiti sa tehničkog pregleda. Pre nego krenete na tehnički pregled operite svoje vozilo. To je prvi uslov da biste otpočeli proceduru. Kada dodjete na liniju tehničkog pregleda radi se provera podataka iz saobraćajne dozvole i uporedjuje sa vozilom koje se pregleda. Zatim se vozilo slika. Da bi se utvrdilo da je vozilo tehnički ispravno proverava se sledeće:

 - kočioni sistem

-  dugo i kratko svetlo, ispravnost žmigavaca, ispravnost pozicionog i štop svetla

- rad brisača i stanje metlica na brisaču

-  ima li korozije na košu, nosaču motora i prednjem i zadnjem loncu auspuha

-  dubina šara na pneumaticima

-  da li iz vozila curi ulje ili gorivo i da li u kabini ima izduvnih gasova

 -  ispravnost mehanizma za upravljanje, motora, rashladnog sistema kao i alnaser i altenator

 -  da li u vozilu imate propisanu opremu prvu pomoć, aparat za gašenje požara, sajlu za vuču i svetleći prsluk.

Tehnički pregled i registracija na rate

Tehnički pregled i registracija vozila u agenciji Henex se može platiti  na rate. Na 6. mesečnih rata bez kamate čekovima gradjana i na 12. rata bez kamate putem administrativne zabrane. Tehnički pregled radi se u najkraćem roku. Registracija vozila obavlja se za 5. minuta bez odlaska u MUP.

Palilula

Opština Palilula je najveća po povrišini u odnosu na sve opštine grada Beograda. Teritorija opštine se prostire sa leve i desne strane Dunava. Na levoj strani reke se nalaze naselja: Ovča, Borča, Besni Fok, Krnjača, Kovilovo i mnoga druga. Gradski deo opštine sa drugim opštinama dele ulice: Ruzveltova, Bulevar kralja Aleksandra, Mije Kovačević, Takovska, Vojvode Dobrnjca i Dragoslava Srejovića. Ustanove kulutre na opštini su dečiji kulturni centara Beograd, centar za kulturu Vlada Divljan, malo pozorište Duško Radović. Na opštini se nalazi Omladinski stadion fudbalskog kluba OFK Beograd kao i sportski centar Tašmajdan i hala Pionir. Zgrada Radio Televizije Srbije (RTS) bila je predvidjena da bude zgrada opštine Palilula.