Tehnički pregled Novi Beograd i registracija vozila  se može obaviti za 30. minuta. Kako ne biste gubili vreme zakažite tehnički pregled na Novom Beogradu. Cena usluge tehničkog pregleda i registracija vozila na rate se može platiti čekovima gradjana, platnim karticama ili putem administrativne zabrane. Sve možete uraditi na jednom mestu bez odlaska u MUP.

 Tehnički pregled Novi Beograd - Koliko važi tehnički pregled?

Redovan tehnički pregled se obavlja svake godine pre registracije vozila. Redovan pregled važi sve do isteka registracione nalepnice. Kada istekne registraciona nalepnica imate 30 dana da uradite tehnički pregled i produžite registraciju na vozilu. Takodje tehnički pregled se može uraditi i 30. dana pre nego što istekne registracija vozila. Po novom pravilniku iz jula 2018. godine tehnički pregled vozila je pooštren. Samo trajanje tehničkog pregleda u zavisnosti od kategorije vozila se obavlja izmedju 20. i 40. minuta. Kada krenete na tehnički pregled vozila, osnovni uslov da Vas prime i započnu proceduru ispravnosti vozila je da dovezete oprano vozilo. Ukoliko to ne uradite i vozilo bude prljavo bićete udaljeni sa tehničkog pregleda.

 Tehnički pregled Na Novom Beogradu - Kako izgleda tehnički pregled po novom pravilniku?

 U suštini tehnički pregled izgleda isto kao ranije, samo sada nema gledanja kroz prste za neke stvari, jer sve mora biti po propisima. Pooštrena kontrola tehničke ispravnosti vozila se radi kako bi se povećala bezbednost učesnika u saobraćaju. Nakon usaglašavanja podataka  iz saobraćajne sa vozilom koje se pregleda, vozilo se slika iz nekoliko uglova. Slike su dokaz da je vozilo  zaista bilo na tehničkom pregledu. Zatim se  pristupa  detaljnoj kontroli tehničke ispravnosti. Na vozilu sve mora da funkcioniše besprekorno. Počevši od brisača do svih ostalh funkcija. Proverava se kočioni sistem, ispravnost svetlosne signalizacije, dubina šare na pneumaticima, mehanizam za upravljanje. Takodje kontroliše se da li ima curenja goriva ili ulja, da li postoji korozija na  vozilu. Dodatna oprema je obavezna u autu.

 Tehnički pregled - Produženje registracije

 Na tehničkom pregledu produženje registracije vozila možete uraditi ukoliko agencija koja vrši tehničku ispravnost vozila ima ovalašćenje za izadvanje registracione nalepnice. Aagencijia koja obavlja pregled tehničke ispravnosti vozila, mora imati ovlašćenje za izdavanje registracione nalepnice od Ministarstva unutrašnjih poslova. Ukoliko agencija koja vrši tehnički pregled nema ovlašćenje za izdavanje nalepnice registraciju vozila morate sami izvršiti u MUP-u. Kada su u pitanju fizička lica produženje  registracije na tehničkom pregledu mogu uraditi isključivo vlasnici vozila lično. Ovaj pravilnik za produženje registracije na tehničkom pregledu je donet 2012. godine i od tada se primenjuje. Tehnički pregled i produženje registracije  možete uraditi u agenciji Henex u deset poslovnica koje se nalaze u Beogradu. Registraciju i tehnički pregled platite na 6. rata čekovima gradjana ili putem administrativne zabrane na 12. rata. Sav posao oko registracije  se završava za 5. minuta bez odlaska u MUP.

 Novi Beograd

 Najveći broj stanovnika grada Beograda živi na opštini Novi Beograd. Današnji izgled opština je počela da dobija 1948. godine kada se krenulo sa izgradnjom stanova i ostalih kulturnih i sportskih objekata. Najpoznati objekat je svakako Palata Federacije. Danas se na teritoriji opštine nalazi Beogradska arena Štark u kojoj se održavaju koncerti i sportske manifestacije. Prvi tržni centri Delta I Ušće su otvoreni na Novom Beogradu. Sedamdesetih i osamdesetih godina došlo je do izgradnje Sava Centra, Geneksovih apartmana, hotela Hayat i Interkontinetala danas Kraun Plaze. Svojim sredjenim parkovima i drvoredima koj su smešteni pored reke Save kao i modernim arhitktonskim rešenjima počinje da dobija izgled metropole. Bulevar Zorana Djindjića, Bulevar Mihaila Pupina, Bulevar Nikole Tesle, Bulevar Arsena Čarnojevića su najduže ulice u opštini. Novi Beograd je bukvalano u smislu reči grad u gradu.