Tehnički pregled Kaludjerica - Grocka Smedervski put. Tehnički pregled Kaludjerica radi svakoga dana od 08h do 17h. Pored tehničke ispravnosti vozila možete  uraditi  I tehničku ispravnost skutera. Sve se obavlja na jednom mestu bez čekanja u redovima i odlaska u MUP. Plaćanje na 6. rata bez kamate čekovima gradjana i na 12. rata putem administrativne zabrane.

Tehnički pregled u Kaludjerici 

Bezbednost u saobraćaju

Prvi preduslov za bezbedno odvijanje saobraćaja je tehnički ispravno vozilo. Tehnički ispravnim vozilom štiti se vaša bezbednost i bezbednost drugih učesnika u saobraćaju. Kako bi vozilo bilo ispravno, treba vršiti redovan tehnički pregled pre svake registracije vozila. Čestom upotrebom vozila dolazi do habanja odredjenih delova na njemu koji mogu uticati na njegovu tehničku ispravnost. Tehnički pregled služi da se otklone svi mogući elementi koji mogu uticati na bezbednost sobraćaja.

Tehnički pregled Kaludjerica 

Koliko traje tehnički pregled

Tehnički pregled vozila se obavlja izmedju 20. i 40. minuta, sve u zavisnosti koja se kategorija vozila pregleda. Od kada je donet novi pravilnik 2018. godine tehnička ispravnost vozila se obavlja po strožijem kriterijumu. Više se nikome ne gleda kroz prste i nema tolerancije na elemente koji se kontrolišu. Svaki pregled vozila se snima i slika, tako da nema obilaženja pravilnika. Sve ovo se radi kako bi se bezbednost u sobraćaju podigla na viši nivo.

Kakav je proces tehničkog pregleda?

Kako bi pristupili ispitivanju tehničke ispravnosti od vas se traži da dodjete sa opranim vozilom na tehnički pregled. To je prvi uslov kako bi se započeo proces obavljanja tehničkog pregleda. Nakon toga sledi provera saobraćajne dozvole to jest da li se podaci iz nje slažu sa podacima vozila. Nakon što se ustanovi da je sve uredu,  prstupa se utvrdjivanju ispravnosti vozila. Gleda se ispravnost farova, zadnjih svetala, žmigavaca i brisača. U vozilu treba da se nalazi prva pomoć, sajla za vuču, prsluk i aparat za gašenje požara. Šasija i limarija ne smeju biti oštećeni, dok se kod šoferšajbne toleriše pukotina manja od 10 mm. Zadnji i prednji lonac auspuha, nosač motora i koš moraju biti bez korozije. Takodje se proverava upravljački sistem, sistem klimatizacije, alnaser i altenator. U kabini ne sme biti izduvnih gasova kao i curenja ulja i goriva. Ukoliko je sve ispravno prošli ste tehnički pregled i možete registrovati vaše vozilo. Agencija za tehnički pregled i registraciju vozila Henex nudi svojim klijentima mogućnost plaćanja usluge na  rate. Sve obavljate na jednom mestu bez dodatnih troškova i bez odlaska u MUP.

Kaludjerica

Naselje Kaludjerica pripada opštini Grocka Od Terazija je udaljeno neki 12. kilometara. Kroz naselje prolazi put Beograd - Smederevo i autoput Beograd- Niš. U naselju živi blizu 27.000 stanovnika.