Cena registracije vozila 2021. neće biti promenjena u odnosu na predhodnu godinu. Kalkulator registracije će Vam dati tačnu informaciju kolika će biti cena registracije vozila za 2021. godinu. U agenciji Henex na deset lokacija u Beogradu registraciju vozila možete obaviti za 5. minuta bez odlaska u MUP. 

Cena registracija vozila 2021

Predhodnih godina kada treba da se obavi tehnički pregled i registracija vozila vlasnici automobila suočavali su se sa novim propisima kao i sa promenama u ceni registracije. Medjutim poslednje dve godine na njihovu sreću nije došlo do promene cene registracije. Tako će ostati i 2021. godine. Cena registracije vozila 2021. biće ista kao i u 2020. godini. Trošak koji vas očekuje možete sazanati korišćenjem kalkulatora registarcije. Cena registracije za automobil starosti 10. godina od 1.400 kubika sa svim taksama i polisom osiguranja premiskog stepena 4. iznosi 16.300 dinara. Na ovaj trošak treba dodadi i cenu tehničkog pregleda. Novina za tehnički pregled od 5. jula 2021. godini će biti merenje izduvnih gasova. Ovaj novi propis neće uticati na cenu tehničkog pregleda i registraciju vozila. Moramo napomenuti da je za registraciju vozila potrebna lična karta i saobraćajna dozvola. Ako niste vlasnik vozila koje registrujete morate imati ovlašćenje za registraciju vozila koje je overeno od strane notara.

Registracija vozila 2021 na rate

Administrativnom zabaranom do 12.rata

Na svih deset lokacija naše agencija za tehnički pregled i registraciju vozila moguće je registrovati automobil putem adaministrativne zabrane na 12. rata. Dovoljno je da uzmete obrazac u našoj ageniciji i da ga overite u vašem preduzeću.

Čekovima gradjana do 6. rata bez kamate

Čekovima gradjana poštanske štedionice i svih banaka može se platiti registracija vozila na 6. rata bez kamate. Rata za plaćanje dospeva mesečno od dana kada se izvrši registracija vozila.

Platnim karticama banke Intesa na 6. rata bez kamate

Kako u svim poslovnicama posedujemo POS terminal kompletan iznos registracije možete platiti karticama banke Intesa na 6. rata bez kamate.

Znamo da je registracija vozila nije mala stavka za kućni budžet zato starim i novim klijentima nudimo mogućnost plaćanja na rate. Cena registracije vozila 2021. godine na rate je ista za pravna i fizička lica.

Koliko košta registracija vozila za 2021. godinu?

Kako bi ste se pripremili za trošak koji vas očekuje za registraciju vozila 2021. godine možete koristiti naš kalkulator registracije. Popunite sve podatke o vozilu i pošaljite SMS na broj 066-30-45-30 za 1. minut dobićete tačnu cenu registracije vozila. SMS je besplatan. U cenu koju dobijete obračunata je obavezna polisa osiguranja, takse republike Srbije, takse za lokalnu samoupravu i tehnički pregled. Cena polise osiguranja se odredjuje za putnička vozila na osnovu kubikaže i premiskog stepena osiguranja. Za motorcikle cena polise se formira na osnovu kubilaže motora dok kod teretnih vozila na osnovu njihove nosivosti. Cene taksi za lokalnu samoupravu propisuje opština na kojoj se vrši registracija vozila. U našoj agenciji nema skrivenih troškova za registraciju vozila već je sve transparaentno. Cenu koju dobijete preko SMS-a je konačna cena za registraciju vozila 2021. godine. Ukoliko imate neko pitanje ili Vam treba dodatan informacija možete nas pozvati.

Registracija vozila 2021. godine – Henex

Voždovac, Novi Beograd, Zemun Altina, Zvezdara, Čukarica, Kumudraž, Kaludjerica, Palilula, Borča, NBGD blokovi su lokacije poslovnica agencije Henex gde se može obaviti registracija vozila 2021. godine. Radnim danima radimo u vermenu od 7. do 20. časova, subotom od 8. do 15. časova. Da bi ste uštedeli vreme i novac tehnički pregled i registraciju vozila obavite u nekoj od naših 10. poslovnica u Beogradu. Čeka Vas profesionalno i ljubazno osoblje koje je spremno da izadje u sustret svakom vašem zahtevu.