Cena registracije vozila 2020 ne bi trebala biti veća u odnosu na cenu registacije vozila 2019. Kolika će biti cena registracije vozila 2020 Vam može izračunati kalkulator registracija vozila kako bi znali koliki trošak Vas očekuje. Procedura kao i potrebna dokumenta prilikom registracije vozila za grad Beograd će biti ista. Sve za pet minuta bez odlaska u MUP.

Cna registracije vozila 

Tehnicki pregled

Cena registracije vozila 2020

Cena ce ipak ostati ista, jer je stupio zakon 1 Januara 2020 godine da se tablice ne moraju menjati posle 9 godina.

Procitajte vise o ovome Promena registarskih tablica posle 9 godina

Cena registracije vozila u 2020 godini, biće uvećana za oko 4.000 dinara onim vozačima koji su regitraciju vozila uradili pre devet godina. Kako je prvo bilo predvidjeno da tablice važe sedam godina dopunom i izmenom Pravilnika u 2017. godini rok važenja tablica je pomeren za još dve godine. Tako da vozače koji su svoje vozilo registrovali 2011. godine u 2020. godini čekaju troškovi za zamenu novih tablica i nove saobraćajne dozvole. Ovaj zakon neki profesori Saobraćajnog fakulteta smatraju problematičnim. Kažu kako smo ranije imali tablice bez roka važenja zašto to ne bi bio slučaj i danas. Država smatra da zaštitne folije koje se nalaze na tablicama imaju rok trajanja devet godina i ako su one izradjene po najsvremenijoj tehnologiji u Zavodu za izradu novčanica i kovanog novca. Ukoliko niste znali za ovaj zakon ili ste ga prvideli cena registacije vozila 2020. od 1. janura za neke vlasnike biće uvećana tako da se spremite za dodatni trošak.

Koliko kosta registracija vozila u 2020 godini?

 Veliki broj vlasnika motornih vozila svake godine imaju problem da saznaju kolika je cena registracije vozila kako bi se pripremili za cenu koja ih očekuje. Kako živimo u državi gde se zakoni često menjaju agencija Henex klijentima omogućava da preko kalkulatora za registraciju vozila dobiju kolika je tačna cena registracije vozila 2020. Preko SMS poruke na vaš telefon možete dobiti tačan izračun registracije vašeg vozila. U cenu registracije vozila spadaju obavezna polisa osiguranja, tehnički pregled, takse za lokalnu saomoupravu i takse republike Srbije. Cena takse za lokalnu samoupravu odredjuje opština u kojoj se vrši registracija. Svaka opština ima različitu cenu takse. Cena polise obaveznog osiguranja zavisi od snage motora putničkog vozila, za motocikle od kubikaže motora a za teretna vozila od njihove nosivosti. Godište prioizvodnje vozila i cene po kubikaži su faktori koji utiču kolika će biti visina takse koja pripada budžetu republike Srbije.

Posaljite SMS (besplatan) i saznajte za 1 minut.

Kalkulator Registracije Vozila

Registracija vozila 2020 na rate

Kako troškovi cene registracije vozila nisu mala stavka za kućni budžet, mnogi traže najpovoljniji način plaćanja. Agencija Henex svojim stalnim i novim klijentima nudi mogućnost odloženog plaćanja registracije vozila.

Plaćanje se može izvršiti:

–          čekovima gradjana na 6 rata bez kamate

–          platnim karticama banke Intesa na 6 rata bez kamate

–          administrativnom zabranom na 12 rata

Cena registracije vozila je ista za sva fizička i pravna lica. Koštanje registracije je manja za vlasnike putničkih automobila i motocikala koji su u kategoriji invalida. Oni su oslobodjeni plaćanja komunalne takse i takse za budžet republike Srbije. Kako bi ste uštedeli novac I vreme registraciju vozila na rate i tehnički pregled uradite kod nas. U naših deset poslovnica u Beogradu registraciju vozila radimo za pet minuta bez odlaska u MUP. Radno vreme radnim danima je od 07h do 20h a subotom od 08h do 15h. Najpovoljnija cena registracije vozila u agenciji Henex.