Kalkulator registracije vozila vam pomaže da brzo i na jednostavan način izračunate koliko košta registracija vozila. Registraciju vozila verovatno svako planira unapred, iskoristitte ovaj kalkulator registracije vozila da ustanovite kolika je cena registracije. Za 1 minut.   

U cenu registracije vozila je uračunato sve: Državne takse, Polisa osiguranja, Tehnički pregled.

Izračunajte cenu registracije Vašeg vozila

registracija-vozila-kalkulator

Kompanija Henex je omogućila svim svojim potencijalnim kljentima proračun troškova registracije vozila slanjem jednostavnog SMS UPITA (BESPLATNO) na broj telefona  066 30 45 30.

Ukoliko želite da vaše vozilo registrujete kod nas izračunajte koliko će vas ta usluga koštati uz pomoć SMS kalkulatora.Popunite sva ponudjena polja, pošaljite SMS na broj telefona koji je na slici i u roku od minut dobićete povratnu SMS poruku sa izračunatom cenom registracije koja se odnosi na premijski stepen 1 uz besplatno izdavanje registracione nalepnice.

Cena registracije vozila

Kalkulator registracije vam pomaže da brzo i na jednostavan način izračunate koliki su troškovi registracije vozila. Registraciju vozila verovatno svako planira unapred, zato je prava informacija kolika je cena registracije veoma važna, jer se možete na vreme pripremiti na ovaj trošak.

Kalkulator registracije vozila u svakom momentu posle popunjavanja neophodnih podataka može vam izračunati konačnu cenu registracije. U cenu su obračunati cena tehničkog pregleda, polisa osiguranja, sve takse i provizija na uplate.

Izračunajte tačno cenu registracije vozila na internetu pomoću kalkulatora registracije.Kalkulator registracije je namenjen za zaposlene na tehničkom pregledu i agencijama koje vrše registraciju motornih vozila.

Kalkulator registracije

Kalkulator registracije štedi vaše vreme. Sada nemate potrebe da zovete agencije za registraciju ili eventualno odlazite u MUP. Henex koji se bavi registracijom vozila je svim vlasnicima motornih vozila kojima je potrebna registracija ponudio kalkulator registracije koji će brojnim beogradjanima uštedeti vreme. U Henexu se trude da svojim klijentima uštede vreme i pruže vrhunsku uslugu.

Da bi izračunali troškove registracije potrebni su vam podaci koje možete naći u saobraćajnoj dozvoli. Dovoljno je da upišete snagu motora, zapreminu motora i godište vaseg vozila i sve to pošaljete SMS porukom na broj 066 30 45 30. Za dva tri minuta dobijate povratnu SMS poruku koja sadrži cenu registracije. Slanje poruke je besplatno. Kalkulator registracije je pažljivo smišljen alat kojikorisnicima interneta pruža mogućnost da veoma brzo i lako i na jednostavan način izvrše proračun cene registracije motornog vozila. Na osnovu samo nekoliko parametara uvek imate pravu informaciju. Bez obzira li se radi o putničkom, priključnom ili teretnom vozilu, motoru, bilo da je ono veće ili manje kubikaže, i nezavisno od godine proizvodnje, uvek ćete dobiti tačnu informaciju.

Kako da izračunate cenu koštanja registracije?

Cena registracije vozila zavisi od sledećih faktora:

-starosti automobila

-zapremine motora

-snage motora

-nosivosti (za teretna vozila)

-postojanja eventualne evidentirane štete na polisi osiguranja

Najveći izdatak za produženje registracije čine porez na upotrebu motornog vozila I polisa obaveznog osiguranja.

Državi se plaća sledeće:

-porez na upotrebu motornog vozila

-Iznos poreza za upotrebu motornog vozila odredjuje se na osnovu starosti vozila i njegove kubikaže.

-komunalna taksa- iznos za komunalnu taksu odredjuje lokalna samouprava

-registraciona nalepnica

U troškove registracije ulazi i cena tehničkog pregleda.

Da sumiramo cenu registracije čine: Državne takse, Polisa osiguranja, Tehnički pregled.

Ako prvi put registrujete auto ili menjate registarske tablice i saobraćajnu dozvolu, gore navedenim troškovima treba dodati iznos za izdavanje nove saobraćajne dozvole i izdavanje novih registarskih tablica.

Ako se odlučite da saznate cenu registracije vašeg vozila pomoću kalkulatora za registraciju vozila koji je dostupan na internetu morate povesti računa prilikom unosa podataka I o tačnim vrednostima koji su u polisi osiguranja  a odnose se na premijski stepen.

Henex je svojim klijentima omogućio da sve poslove koji su vezani za registraciju vozila mogu da obave u prostorijama agencije na 9 lokacija u Beogradu.

Troškovi registracije vozila nisu zanemarljivi. U velikoj meri su opterećenje za vlasnike motornih vozila i namet na njihov budžet. Zahvaljujući Kalkulatoru registracije vlasnici brzo i lako mogu doći do pravih i potpunih informacija o troškovima za registraciju vozila.

Kalkulator registracije je u obliku forme i veoma ga je jednostavno koristit. U svako polje u formi treba uneti potrebne informacije koje korisnicima olakšavaju proces za izračunavanje cene registracije.

Na saobraćajnoj dozvoli se nalaze svi potrebni podaci za izračunavanje troškova registracije. Prvi  korak podrazumeva upis  vrste i godinu proizvodnje vozila, snagu i zapreminu motora. Zatim se upisuje ime vlasnika vozila, potom podatak da li ste fizičko ili pravno lice, lizing kuća ili rent-a-car . Na red dolazi upis podatka o broju šteta ukoliko ste ih imali, zatim u koji premijski stepen osiguranja spadate. Ovaj podatak unosite sa aktuelne polise - opštinu prebivališta.

U kalkulator registracije možete navesti da li vam je to prva registracija. Ukoliko imate potrebu za novim tablicama ili novom saobraćajnom, i te podatke treba da unesete.

Svi uneseni podaci se koriste kako bi se dobila tačna kalkulacija registracije vozila.

Na pojedinim sajtovima Kalkulator registracije je samo informativnog karaktera jer se cene registracije mogu razlikovati u zavisnosti od cene osiguranja i opštine u kojoj se vrši registracija. U cenu nisu uračunate provizija banke, provizija agencije i cena tehničkog pregleda. U upotrebi je i Kalkulator Registracije koji pruža mogućnost preciznog izračunavanja cene registracije. Posle unosa traženih podataka treba da kliknite na taster “Izračunaj”. Dobićete ukupnu cenu registracije, kao i iznos za sve stavke koje ulaze u cenu registracije a to su komunalna taksa, porez, taksa za registracionu nalepnicu, cena polise. Kalkulator registracije omogućava da veoma lako i brzo sami zračunate cenu registracije vašeg vozila.